gece gece agladım vicdanım sızadı videoyu seyredin
bu zamanda gerçek ihitiyacı olanları ayırt etmek çok zor...bu anlatılan belki gerçek belki temsili insanların dikkatini çekmek için ;
başımdan geçen bi olayı kısaca paylaşmak isterim...
benim eczaneye gelen hastalarda 1 kadın yanında 3 çocuk...çocukların bazısında ayakkabı yok bazısı sadece atletli görseniz insanın vicdanı sızlar. benimde sızladı tabi
1 kaç kere geldikden sonra sordum kalbini kırmadan başladı ağlamaya kocası tır şöförü kaza yapmış ölmüş 3 çocukla kalmış kayınvalidesi ile kalıyormuş anlattıda anlattı...
buna ciddi yardım ettik yetmedi arkaaşlarıma söyledim bi arkadaşım hatta maaş bağlayacaktı ....veeee birgün bizim eleman bunu marketten çıkarken görüyor hiçde eczaneye geldiği gibi harap ve bitik görünmüyor yanında bi adam çocuklar;
çocuklar adama baba diyor bizim bayana eleman çekinmeden yaklaşıyor buna kadın hemen adamın yanında uzaklaşığ elemanla konuşmaya başlıyor ;dökülüyor tabi...hepsi yalan arkadaşlar hepsi koca bi yalan...Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.
(not: bu günlerde eczanenin etrafında yaşlı bi amca var herkesden 1 lira topluyor...dilendiğini çocukları bilmiyormuş .hatta kızıda benden alışveriş yapıyor sonradan öğrendim onun kızı olduğunu.olayın aslınıda onu tanıyan birisi 2 evi olduğunu söyledi).
ben artık elden yardım etmiyorum ...
böyle insnaların yüzünden gerçek ihtiyacı olanlara yardım edemiyoruz işte...