Gaziantep +1 yapalım :)

TurkishFS

Kartları Kader Dağıtır, Bizler oynarız...
Değerli forum üyeleri öncelikle herkese selamlar,
Bir süredir forumunuzu takip etmekteydim ancak iş yoğunluğum sebebi ile üyelik nasip olmamıştı...
Adım Tolga TOKGÖZ işim gereği 3 senedir aynı zamanda doğum yer de olan herbiri güzide illerimizden Gaziantep'te ikamet etmekteyim...
Ağırlıklı olarak burada olmama rağmen ortak hobimizi İstanbul ( 3 sene öncesine kadar yaşadığım şehir) Çanakkale (destan tadında ve gerçek memleketim)
ve Kahramanmaraş' ta da (doğası mükemmel yakın komşumuz) yapabilmekteyim. ;)
Mesleğim Elektrik Elektronik Mühendisliği olup 27 yaşındayım...
Heli, Uçak, Quadro, FPV, Tekne, Araba... Radyo dalgası ile kumanda edebileceğim ne var ise hepsine ciddi ilgi duymaktayım :)
Şu an için elimde 300 mm kadar bir Uh-60 Blackhawk Helikopteri ve Syma x5c-1 quadcopter bulunmakta, aynı zamanda 750 mm'lik el yapımı bir tekne ve 600 mm lazer kesim alüminyum frame ve silecek pompa motorları ile uçurmaya çalıştığım bir quad üzerinde de can çekişmekteyim. Umarım sizlerin de desteği ile uçar yüzer her ne yapmaları gerekiyorsa onu yaparlar... Üniversitedeyken çoğunuzun bildiğine emin olduğum mavi mantar 400 projesini ve 1 de yarım kiloluk hantal ama gururlu bir quad yapmıştım :D
Havacılık ile ilgili biraz araştırma yapmaya başlayınca karşıma çıkan ilk sitelerden biriydi :RCKolik:, bir süre inceledikten sonra tabi ki sizlerin de rızası ile aile ortamınıza dahil olmak niyetindeyim...

Ortak hobimizi yaparken bilgi paylaşabilmemiz ve hobimize renk katabilmemiz için böyle bir platformu kuran ve mesajları ile yaşatan tüm havacılara, karacılara, denizcilere selam olsun... :halay:

Guzel bir tanisma konusu olmus zevkle okudum, ellerinize saglik :thumbup: Aramiza ve forumumuza tekrar hosgeldiniz :RCKolik:

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.. :)
Gaziantep görünce ayrı bi hoşuma gitti çoğalıcaz inşallah :)

tolga bey hoşgeldiniz :bravo:

HOŞGELDİNİZ FORUMUMUZU..... :thumbup:

Hoşgeldin Tolga kardeşim!

Mavi Mantar'ı bilmem mi? Yalova'dan bu işin duayenlerinden Oktay Gülmez ile oluşturduğumuz ve bana esas uçmayı öğreten modeldir.

Forumumuza senin de katkıların olacağına eminim!

Hepinize bu sıcak karşılama için teşekkür ederim... :saygilar: