Malum Arda Erkan'ın yıldızı gaui x7 ile barışamamıştı, akabinde modeli İbrahim abiye satmıştı, Tamer abinin vesileyle İbrahim abiye goblin 570 le takas teklif ettim, oda sağolsun kırmadı, onunda ufak modele ihtiyacı varmış, altını üstünü konuştuk, ama modelin bi süre daha ilanda kalmasını rica etti satılırsa nakit paranın daha çok işine yaracağını söyledi bende kabul ettim tabiki. Şimdilik durum bu [emoji5]
Kısmetse Bayramdan sonra modeli bana ulaştıracak, ondan sonra toplama sürecine başlayabilirim.
İlk defa tatilin bitmesini iple çekiyorum diyebilirim, gaui x7 benim için Nirvana gibi birşey
THK da yedek parçalarını görünce ayrıca mutlu oldum diyebilirim, model gelince buradan resimleri detayları paylaşırım, onun dışında x7 aynı x7 herkes biliyor zaten.
Rjx hv servolar
Savox motor
Yep 120a hv ecs
Elektronik setup la uçacak kısmetse
Ünite olarak ikon a devam etmeyi düşünüyorum, harici rpm kullanarak çok memnunum olduğum ünite gov, la devam edeceğim.
Modelle ilgili x7 pilotlarından Tavsiyelere dikkat etmem gereken herşeye açığım [emoji5]
Kısmetse Bayramdan sonra modeli bana ulaştıracak, ondan sonra toplama sürecine başlayabilirim.
İlk defa tatilin bitmesini iple çekiyorum diyebilirim, gaui x7 benim için Nirvana gibi birşey
THK da yedek parçalarını görünce ayrıca mutlu oldum diyebilirim, model gelince buradan resimleri detayları paylaşırım, onun dışında x7 aynı x7 herkes biliyor zaten.
Rjx hv servolar
Savox motor
Yep 120a hv ecs
Elektronik setup la uçacak kısmetse
Ünite olarak ikon a devam etmeyi düşünüyorum, harici rpm kullanarak çok memnunum olduğum ünite gov, la devam edeceğim.
Modelle ilgili x7 pilotlarından Tavsiyelere dikkat etmem gereken herşeye açığım [emoji5]
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol