Arkadaşlar Selam;
Sadece kit olarak arıyorum, kırım tabiki olabilir ama mümkünse temiz olsun..
Kolay Gelsin.
Sadece kit olarak arıyorum, kırım tabiki olabilir ama mümkünse temiz olsun..
Kolay Gelsin.
sahin urun' Alıntı:merhaba benim elimde gaui x5 fes var oldukça temiz ve upgarde yapıldı düşünürseniz arayın konuşalım uygun fiyatlı vericem 545 749 00 01
2-) Şu aşamada Alım-Satım ilanları için “Aktif Üye” statüsü sınırlaması uygulanmamaktadır(En az XYZ mesaj sayısına sahip kullanıcı)
Fakat forumumuza sadece ilan vermek ve satış yapmak maksadıyla üye olduğu anlaşılan, ilk mesajını veya konusunu satış ilanı olarak açan, hiçbir paylaşım ya da katkıda bulunmayan üyelere yönetim tarafından çeşitli yaptırımlar uygulanabilir, açılan konu ya da yazılan mesaj silinebilir. Yaptırımın şekli forum yönetiminin tasarrufundadır.
Ali ÇORBACI' Alıntı:Emre bey konuyu açan benim.. Forum Kuralları ile bağlantısını anlayamadım .. Satmıyorum sarın almaya çalışıyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sahin urun' Alıntı:Sayın Admin sitenizi uzun süredir takip ediyorum. Tabii ki amacım satış yapmak değil bilmediğim ve merak ettiğim Konuları bu grup sayesinde öğreniyorum sayfanıza gereksiz gönderi yapıp boş konuşmalara seviyesiz tartışmalara girmiyorum Ve burada bir çok satış yapıldığını gördüğüm için dört yıl içerisinde sizinde dediğiniz gibi Üç gönderide bulunmuşum evet bunların üçü de satış konusunda olduğu doğrudur bunları sizin bana özelden söylemeniz ne kadar doğruysa Emre beyinde benim Hakkımda uyarı yapmadan benim Hakkımda konuşması o kadar yanlıştır.sayın admin Uyarınızı dikkate aldım belki yine aktif bir üye olamıycam ve gönderilerde bulunamıycam ama satışda yapmayı düşünmüyorum saygılar