Gaui X5 Formula Arıyorum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicorbaci

Yeni Uye
Arkadaşlar Selam;

Sadece kit olarak arıyorum, kırım tabiki olabilir ama mümkünse temiz olsun..

Kolay Gelsin.

Ali Bey, bildiğim kadar Oğulcan arkadaşımızda satılık X5 vardı ama sonradan satıldımı bilmiyorum.

Konuştum teşekkür başka bir model arıyorum..

merhaba benim elimde gaui x5 fes var oldukça temiz ve upgarde yapıldı düşünürseniz arayın konuşalım uygun fiyatlı vericem 545 749 00 01
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Fiyat nedir ..??

Sent from my iPhone using Tapatalk

1,450.00 tl standart servoSu 100 amper esc bag kendi içinde sadece gayro yok kit fiyatına

Yazdıklarınızdan hiçbirşeye anlamadım, 1100tl Sıfır THY kurumunda var

Yazdıklarınızdan hiçbirşeye anlamadım, 1100tl Sıfır THY kurumunda var

sahin urun' Alıntı:
merhaba benim elimde gaui x5 fes var oldukça temiz ve upgarde yapıldı düşünürseniz arayın konuşalım uygun fiyatlı vericem 545 749 00 01

Bkz:

2-) Şu aşamada Alım-Satım ilanları için “Aktif Üye” statüsü sınırlaması uygulanmamaktadır(En az XYZ mesaj sayısına sahip kullanıcı)

Fakat forumumuza sadece ilan vermek ve satış yapmak maksadıyla üye olduğu anlaşılan, ilk mesajını veya konusunu satış ilanı olarak açan, hiçbir paylaşım ya da katkıda bulunmayan üyelere yönetim tarafından çeşitli yaptırımlar uygulanabilir, açılan konu ya da yazılan mesaj silinebilir. Yaptırımın şekli forum yönetiminin tasarrufundadır.

Emre bey konuyu açan benim.. Forum Kuralları ile bağlantısını anlayamadım,Satmıyorum satın almaya çalışıyorum.

Ali ÇORBACI' Alıntı:
Emre bey konuyu açan benim.. Forum Kuralları ile bağlantısını anlayamadım .. Satmıyorum sarın almaya çalışıyorum.

Ali bey, Şahin beyden alıntı yaptım zaten. Toplam 3 mesajının ikisi bu konuda, satış amaçlı, bir diğeri başka bir alım-satım konusunda. Size yönelik değil mesajım. Sizden de nacizane isteğim pazarlığın özel mesaj üzerinden yürütülmesi olabilir, zira ürün pazarlık kısmı tüm forumu ilgilendirmemektedir. Saygılar :saygilar:

Emre bey özellikle forum içinde yazılmasını istedim bu hobi yapan Arkadaşlara örnek olması icin, model nedir ne Kadar'a satılır vs diye, ama SAYGI duyarım özelden yazarım isteğiniz üzerine

Sahin arkadasa ozelden gerekli uyarı yapılmıştır.

Ali senin de amacın aslında gayet guzel ki Emre arkadasımız esasen diger tarafa vurgu yapmış.

Malum satış konuları ve mesajları cogu zaman diger üyeleri rahatsız edebiliyor. Biz de mümkün mertebe bunu min tutmaya çalışıyoruz. Ilgin ve anlayışın ıcın tekrar teşekkurler.

Sayın Admin sitenizi uzun süredir takip ediyorum. Tabii ki amacım satış yapmak değil bilmediğim ve merak ettiğim Konuları bu grup sayesinde öğreniyorum sayfanıza gereksiz gönderi yapıp boş konuşmalara seviyesiz tartışmalara girmiyorum Ve burada bir çok satış yapıldığını gördüğüm için dört yıl içerisinde sizinde dediğiniz gibi Üç gönderide bulunmuşum evet bunların üçü de satış konusunda olduğu doğrudur bunları sizin bana özelden söylemeniz ne kadar doğruysa Emre beyinde benim Hakkımda uyarı yapmadan benim Hakkımda konuşması o kadar yanlıştır.sayın admin Uyarınızı dikkate aldım belki yine aktif bir üye olamıycam ve gönderilerde bulunamıycam ama satışda yapmayı düşünmüyorum saygılar

sahin urun' Alıntı:
Sayın Admin sitenizi uzun süredir takip ediyorum. Tabii ki amacım satış yapmak değil bilmediğim ve merak ettiğim Konuları bu grup sayesinde öğreniyorum sayfanıza gereksiz gönderi yapıp boş konuşmalara seviyesiz tartışmalara girmiyorum Ve burada bir çok satış yapıldığını gördüğüm için dört yıl içerisinde sizinde dediğiniz gibi Üç gönderide bulunmuşum evet bunların üçü de satış konusunda olduğu doğrudur bunları sizin bana özelden söylemeniz ne kadar doğruysa Emre beyinde benim Hakkımda uyarı yapmadan benim Hakkımda konuşması o kadar yanlıştır.sayın admin Uyarınızı dikkate aldım belki yine aktif bir üye olamıycam ve gönderilerde bulunamıycam ama satışda yapmayı düşünmüyorum saygılar

Şahin Bey , bu anlatmış olduğunuz durumu zamanında ben de yaşamış olduğum için sizi gayet iyi anlıyorum.Gerçekten , insanın uçuracak bir modeli olamadığı veya olsa bile , çekingen mizaç yapısı , yetersiz bilgi gibi sebeplerle , gereksiz , kuru gürültü yapan , boş konuşan adam durumuna düşme korkusundan ,mesaj yazmaya bile çekinebilir.Ben gerçekten bu duyguyu iyi bilirim.Şimdi sizden birinci ricam , madem forumumuzu severek takip ediyorsunuz , lütfen takip etmeye devam etmeniz ve lütfen mümkünse günlük konu ve aktivitelerde , önemli ve ya önemsiz , hiç olmazsa günaydın mesajlarında kendinizi biraz daha belli etmenizdir.
Eğer forumu takip ediyorsanız , Emre beyi de tanıyor olmanız lazım artık , kendisi çok alçakgönüllü , iyiliksever , bilgi paylaşımını seven ve zaman zaman güzel esprili yorumları ile forumumuza büyük renk katan gönüllü bir adminimizdir.Size karşı hiçbir önyargısı ve artniyeti olmadığına kendim kadar kefilim, ancak şu da bir gerçektir ki , bazı kişiler (uyanık tayfasını kastediyorum) forumları amaçları doğrultusunda kullanıp , burada ne oluyor , bu insanlar neden ve nasıl emekler veriyor umursamadan , burun dikine işler yapmaya kalkışırlar , sizin durum böyle bir yanlış anlamaya kurban oldu eminim. Zaten forum kurallarında madde olarak da belirtilmiş bir durumdur.Olay sadece budur , şimdi bunca bunları yazma sebebim , ne Emre kardeşimizin hakkını yiyelim , çünkü prensipte malesef yapılması gereken durum budur , ne de sizin kalbinizin kırılmasına müsade edelim.Gelin , siz de bu forumun paylaşımcı , aktif , renkli bir üyesi olun , ondan sonra dilediğinizce model değiştirin , alıın , satın , bu sizin de en doğal hakkınız çünkü. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...