Herkese hayırlı ramazanlar. Yıllar sonra kendi yaptığım model ile hobiye dönmek çok güzel. En başından beri istediğim uçan kanat modeli sonunda yapabildim. aslında geçen sene başlamıştım projeye fakat elimde olmayan sebeplerden rafa kaldırmıştım. Ancak sonunda dün ilk uçuşu yaptım
. iniş sonrası galiba esc bozuldu yerine daha kalitelisini takıp uçuşlara devam edeceğim.İnanılmaz özlemişim uçuş yapmayı.
Gövde malzemesi 5mm fotoblok(plan üzerine lazer kesim olarak aktarılmış) yapıştırma için ana olarak silikon, destek olarak da şeffaf bant kullandım.
Elektronik
Boyarken tereddüt ettim sprey boya beni biraz korkuttu açıkçası ama mükemmel oldu. Sanki fotobloğun kendisi o renkmiş gibi. Renk seçimi biraz rastgele oldu
not : bazı fotoğraflar yüklenmedi daha sonra tekrar deneyeceğim

Gövde malzemesi 5mm fotoblok(plan üzerine lazer kesim olarak aktarılmış) yapıştırma için ana olarak silikon, destek olarak da şeffaf bant kullandım.
Elektronik
- motor: D2836 1500kv
- esc: çin malı sarı 40A
- pil: turnigy 3s 2200 mah 25c
- radyo: Turnigy 9x
Boyarken tereddüt ettim sprey boya beni biraz korkuttu açıkçası ama mükemmel oldu. Sanki fotobloğun kendisi o renkmiş gibi. Renk seçimi biraz rastgele oldu
not : bazı fotoğraflar yüklenmedi daha sonra tekrar deneyeceğim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol