RCKolik.com'un değerli üyeleri, modelcilik adına hiçbir bilgiye sahip olmadan çıktığım yolculuğun ilk meyvelerini almaya çok yaklaştım. Bu süreçte forumdan çok fazla yararlandım. Ekipman seçimi, kumanda seçimi, motor pervane esc pil uyumu, ilk uçak için uygun modeller ve bunlara benzer sayamadığım bir çok konuda forum neredeyse tek başına yeterli bilgiyi verdi. bu yüzden bütün üyelere sonsuz teşekkürler. Forumdaki ilgili her konuyu okumuşumdur hatta son 6 aydır en çok girdiğim internet sitesi burasıdır sanıyorum. buradan edindiğim bilgileri süzgeçten geçirip suyunu sıkıp parçaları birleştirdim ve çıkan sonuç aşağıda
Plan ve yapım videosu en ince ayrıntısına kadar flite test'in internet sitesinde mevcut olduğu için paylaşmadım.
Malzeme listem
3 adet 50x70 maket kartonu
Silikon tabancası ve silikon
4 adet towerpro micro servo
Pushrod teli ve kontrol horn
Emax 2213 motor
1500 mah 30c 3s lipo
[BGCOLOR=transparent]10x4,5 pervane [/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]İniş takımı olarak da THK'dan wing tiger iniş takımı [/BGCOLOR]
Hava güzel olursa bu pazar ilk uçuşu yapmayı planlıyorum.
Tavsiyeleriniz veya eksik gördüğünüz yerler olursa yorumlarınızı beklerim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Plan ve yapım videosu en ince ayrıntısına kadar flite test'in internet sitesinde mevcut olduğu için paylaşmadım.
Malzeme listem
3 adet 50x70 maket kartonu
Silikon tabancası ve silikon
4 adet towerpro micro servo
Pushrod teli ve kontrol horn
Emax 2213 motor
1500 mah 30c 3s lipo
[BGCOLOR=transparent]10x4,5 pervane [/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]İniş takımı olarak da THK'dan wing tiger iniş takımı [/BGCOLOR]
Hava güzel olursa bu pazar ilk uçuşu yapmayı planlıyorum.
Tavsiyeleriniz veya eksik gördüğünüz yerler olursa yorumlarınızı beklerim