Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merhaba, çift motorlu bi uçak yapmak istiyordum ne zamandır geçen seneden beri alıp kenarada duran 2212 1400 kv turuncu motorlarım ve 2 adet 30A escelrimi kullanıp ft legacy modelini yaptım. Birkaç resim ve video ile paylaşmak istedim, hava yine oldukça rüzgarlıydı ve kırım kaçınılmaz oldu benim için ancak ilk yaptığım foam cup modelimdeki stabil uçuşu hiçbir modelde yakalayamadım geçen hafta yapıp parçaladığım ft explorer xl modelimin kanatlarını kullandım bu modelde ve sanırım dihedral açısı olmayınca kontrol daha zor oluyor bu meretin.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Daha önce yaptığım iniş takımları çok çabuk yamuluyordu şimdi böyle bi şekilde yaptıp oldukça sağlam oldu, tekerlekler xps köpükten pançla keserek yapıyorum teker göbeğine 3mm duralitten kestiğim parçayı yapıştırıp içine perçin sokup yapıştırıyorum bu takımın komple ağırlığı 74 gr oldu.
Bu modeli tamamen plana göre yaptım gövde ortadan iki parçaydı ve tam o ek yerinden kırıldı, böylesi daha iyi oldu sanırım sonuçta vurunca o basınç bi yerden çıkmak zorunda ayrılan ek yerinden kolayca tekrar yapıştırılabilir burun bile parçalanmadı.
Pilsiz ağırlık 1042 gr oldu 3s lion bataryalarım 170 gr civarı ve çif motor olduğu için lion bataryalarda yüksek amperde voltaj düşüşü yaşadığı için çif batarya ile uçurdum hem çif batarya ağırlık dengesini anca sağlamış oldu yoksa kuyruk ağır basıyor.