Video FT Legacy Son Uçuş

İlgi Alanı
Uçak
Bugün sabahtan bi gittim FT scoıt çakması melez uçağımla bi 40 dk uçmuşumdur oda son anda gözüme güneş gelmesi ve kontrol kaybıyla parçalandı.
Telefonu kumandaya sabitleyerek çekmeye çalıştım havayı çekmişim onu çekemedim pilleri şarj edip tekrar gittim Legacy fena olmadı çekmişim. maalesef ikinci uçuşta havada kanat katlandı tekrar tamir edermiyim bilmiyorum zaten birkaç kırım yaşadım kendisiyle, tamiratlardan sonra uçuş dengesi bozulmaya başlamıştı Buda son oldu.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Teşekkür ederim Ali Haydar, son zamanlarda uçuşlardan kırımsız geliyordum herhalde şımardım biraz 😁 bugün küçük uçağı sürekli ters uçurmaya çalıştım öyle 1-2 düşüş oldu neyse son düşüş parçaladı artık.
Akşamüstü dayanamadım yine bi bakayım dedim Legacy benim sadık yarim sıcak silikonla toparlandı yine gittim uçuşa şimdi üstadlara bi sorum olacak buradan.

Legacy azcık elevatör yukarı versemde gaza yüklenirken burnu çok havaya dikiyor motor açısını kontrol ettim üstten lastik conta koydum açıyı aşağı verdim bariz belli oluyor, alttan gövdeyi tutup gaz verince uçak ileri sağa ve aşşağı yönde asılıyor elimde herhangi bi kafa kaldırma yapmıyor ancak uçarken kafa kaldırıyor.

Bu durum motorun bağlı olduğu ön tarafı tamirledikten sonra oldu motor açısından başka bişe buna sebep olabilirim?

Anormal bir şeyler olduğu belli. Birkaç defa da tamir ettiğin düşünülürse gözden kaçırdığın birşeylerin olması muhtemel. Belki oynak bir motor? Belki farklı bir durum.

Ters uçuşlarda zaman kaybetmek yerine Imac tavsiye ederim. Zaten konuyu biliyorsundur o yüzden paylaşmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin Vardar
Anormal bir şeyler olduğu belli. Birkaç defa da tamir ettiğin düşünülürse gözden kaçırdığın birşeylerin olması muhtemel. Belki oynak bir motor? Belki farklı bir durum.

Ters uçuşlarda zaman kaybetmek yerine Imac tavsiye ederim. Zaten konuyu biliyorsundur o yüzden paylaşmıyorum.
Konuyu biraz inceledimde kafam basmadı hiç :) belki sonra incelerim.