fpv set önerisi

kaan1

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
herkese selamlar, uygun fiyatlı fpv sistem arıyorum. tavsiyeniz nedir ?

Ucuz yollu istiyorsanız direk bu şekilde Kendi üstünde kamerası ve vtxi osd si olan modellere bakabilirsiniz. Ben bunu RC arabamda arada kullanıyorum.

Ucuz yollu istiyorsanız direk bu şekilde Kendi üstünde kamerası ve vtxi osd si olan modellere bakabilirsiniz. Ben bunu RC arabamda arada kullanıyorum.
Bu linkteki ürünü alınca alıcıya gerek kalmıyor mu? Bir de kamera kalitesi nasıldır, elinizde görüntü mevcut mu?

Bu linkteki ürünü alınca alıcıya gerek kalmıyor mu? Bir de kamera kalitesi nasıldır, elinizde görüntü mevcut mu?
hocam şöyle , bu tarz kameralara güç verince direk fpv gözlük veya monitörünüz varsa direk görüntü alıyorsunuz , tabi eachine tx805 gibi vericiler kadar uzun menzilli olmaz bunlar , yinede tatmin eder , testleri youtube da vardır , aynısını bulamazsanızda bu ve benzer tarzda kameraların testleri vardır

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Enes
hd düşünürseniz vista kitleri öneririm 4km menzilli modlarsan 6 7km oluyor 4500 5000 tl aralığında gözlükleri de 10k

Bir de merak ettiğim bir konu var bu otg alıcılar gözlük görevi mı görüyor, telefonuma bağlayıp vr gözlüğe takarak kullanabilir miyim?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol