[Foto]: Yuvacık Buluşması - 09.02.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Son 2 haftadır, hastalıktı, hava muhalefetiydi derken ne yazık ki bir buluşma gerçekleştirememiştik.

Çok şükür bugün 15 gün aradan sonra 3 şilahsörler olarak yeniden bir araya geldik :halay: Gerçi tam sahaya geldiğimizde hava yağacak gibi oldu ama çok şükür sonradan fikir değiştirdi ve hatta ara ara güneş güzel yüzünü bizlerden esirgemedi :laugh:

Evet gelelim günün özetine : Bu arada uçuş videolarımız inşallah yarına hazır olacak ;)

1- Filomuza, resim ve videodan da görüleceği üzere yeni bir modelimiz katıldı, TREX 700 DFC Nitro :halay:
Türker kardeşimiz yeni aldığı Trex 700 toplayarak, bugün başarılı bir maiden uçuşu gerçekleştirdi :thumbup: O kadar güzel toplamış ki, rotajı biten motora ilave herhangi bir ayar yapmadan direkt 3D uçuşlara geçti. Videolar yarına inşallah

2- Trex 450 DFC üzerinde bulunan 3GX ünitesi geçenlerde küçük bir kırım sonrası arızalanmıştı. Küçük diyorum zira paller bile kırılmamıştı. Bu hafta yeni aldığı 3GX ünitesine, V4 ile maiden uçuşunu yaptı.

3- Bu kadar güzel ve başarılı maidenlar sonrası moraller güzel olunca bolca uçtuk, sohbet muhabbet derken gün nasıl geçti anlamadık :halay:

Özetle böyle güzel ve hareketli bir buluşmayı özlemişiz doğrusu. Neyse çok uzatmadan görsellere geçelim :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Güne ait resimler :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Biz de özlemiştik bu üçlüyü. Yine güzel bir buluşma olmuş.

Türker Beyin de 700'lük helisinin görüntülerini dört gözle bekliyordum. Bol kırımsız uçuşlar dilerim.

Fotoğraflarınızı görünce içim gitti. Ben de bir haftadır helikopterimden ayrıyım. Tatil dönüşü arabada yer kalmadığı için eve getiremedim. :'(

Yine güzel bir buluşma yapmışsınız :) Afyonda da her hafta sonu buluşma oluyor ama araba var herkesde uçak, heli olmadığı için gitmiyorum. Türker abi helin hayırlı olsun güzelmiş kırımsız uçuşlar :)

Cahit Kaş' Alıntı:
Biz de özlemiştik bu üçlüyü. Yine güzel bir buluşma olmuş.

Türker Beyin de 700'lük helisinin görüntülerini dört gözle bekliyordum. Bol kırımsız uçuşlar dilerim.

Fotoğraflarınızı görünce içim gitti. Ben de bir haftadır helikopterimden ayrıyım. Tatil dönüşü arabada yer kalmadığı için eve getiremedim. :'(
Valla ne yalan söyleyeyim, bizler de büyük helilerimiz özlemişiz :D

Bu arada inşallah siz de tez zamanda kavuşursunuz sevdiğinize, ayrılık gerçekten zor oluyor :D Her ne kadar her daim uçmasak da insana salonda bile görmek yetiyor ;)

Kadir Kurt' Alıntı:
Yine güzel bir buluşma yapmışsınız :) Afyonda da her hafta sonu buluşma oluyor ama araba var herkesde uçak, heli olmadığı için gitmiyorum. Türker abi helin hayırlı olsun güzelmiş kırımsız uçuşlar :)
Emin misin Kadir, belki vardır da, buluşmalara gelmiyordur :rolleyes: Malum heli uçurmak için uçuş sahasına gerek kalmıyor ;)

Mehmet bey paylaşımınız yine çok güzel olmuş. :bravo:
Türker beyinde yeni canavarı hayırlı olsun kırımsız uçuşlar dilerim. :bravo:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten çok güzel bir gündü. :yuppi: :halay:

Çok güzel bir gün olmuş , Türker kardeşim adına da çok sevinçliyim.... :halay: :halay:
İnsanın hayaline kavuşması ne kadar güzel bir duygu olmalı .............. :yuppi: :yuppi:
Dün burada öyle güzel bir güneş vardı ama , bugün aksine kapalı ve rüzgarlı bir gündü. :(
Şöyle koçlar gibi bir kırım yapmayalı aylar oldu , gidemedim uçuşa.Yine de görselleriniz sayesinde içim açıldı.... :thumbup: :saygilar:

Nizamiye ne yanda kalıyo? :lol: Asker gibi dizmişsiniz boy boy! Maşallah diyeyim de nazar deymesin.

Türker, sahalara indi demek nihayet, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar!

arada bi 600 eksik kalmış :D :D bende katılayımda filo tam olsun :laugh: :laugh:

Türker çok sevindim senin adına :) vidyosunuda merakla bekliyorum :)

Mehmet abi sende iki yavruyla berabermişsin :D seninde artık 3D vidyolarını bekliyoruz :) yeter bukadar avans :D

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Mehmet bey paylaşımınız yine çok güzel olmuş. :bravo:
Türker beyinde yeni canavarı hayırlı olsun kırımsız uçuşlar dilerim. :bravo:
Tesekkurler Ismail Bey %p

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
........Yine de görselleriniz sayesinde içim açıldı.... :thumbup: :saygilar:
Bunu becerebiliyor isek, ne mutlu kardesim :saygilar:
Omer Erkan' Alıntı:
Nizamiye ne yanda kalıyo? :lol: Asker gibi dizmişsiniz boy boy! Maşallah diyeyim de nazar deymesin.

Türker, sahalara indi demek nihayet, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar!
Amin abi :)

Mesut AKIN' Alıntı:
arada bi 600 eksik kalmış :D :D bende katılayımda filo tam olsun :laugh: :laugh:

Türker çok sevindim senin adına :) vidyosunuda merakla bekliyorum :)

Mehmet abi sende iki yavruyla berabermişsin :D seninde artık 3D vidyolarını bekliyoruz :) yeter bukadar avans :D
Aynen oyle oldu ustad :-\ Gecen hafta niyetlendik ama olmadi, insallah en kisa sure icerisinde filoyu tamamlayalim ;)

Bu arada ben tek kusla gittim, BL Mordo Abi'mizin ki. Verdigin avansi iyi degerlendirdim diye düşünüyorum. Bu hafta 500 ile kendimce birseyler yaptim, bakalim begenecek misin :laugh:

Ben uçuş videolarını izliyorum. Bi videoda Türker Bey ve Mordo bey 130x ten söz ediyor. Alacağım modeller arasında ama önce 450 lik almak istiyorum.

Cahit Kaş' Alıntı:
Ben uçuş videolarını izliyorum. Bi videoda Türker Bey ve Mordo bey 130x ten söz ediyor. Alacağım modeller arasında ama önce 450 lik almak istiyorum.
Ama olmaz ki Cahit Bey, henuz resmi olarak yayinlamadik ki :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ama olmaz ki Cahit Bey, henuz resmi olarak yayinlamadik ki :laugh:

Ben vizyona girmeden korsan izledim