Fiji kargosu

Denizhan

Uye
Aralık sonunda verdğim sipariş dünyanın öbür ucundan geldi biraz da Türkiye'de dolaştı ve yarım saat önce aldım sonunda :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Fiji kargosu

Biraz geç olmuş ama sağ sağlim taaaa oralardan eline ulaşmış olması yine de mucize gibi birşey. :laugh:

Bu parça şimdi senin için daha da bir kıymetli olacaktır eminim. Hayırlı olsun. :halay: :yuppi:

Fiji kargosu

Allah sevindirmek istediği kuluna önce eşeğini kaybettirip, sonra buldururmuşa dönmüş senin iş Denizhan :laugh: Hadi gözün aydın, darısı kargo bekleyen diğer üyelerimizin başına :D

Fiji kargosu

Çok teşekkür ederim :laugh:

Malzemeleri sipariş verdiğimde izmit arslanbeyde kalıyordum. bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. Okulum bitti ben ordan evime İzmire geldim kargo gelmedi. önce oraya gitti. ordan da son anda buraya yönlendirebildim. ptt çalışanı bana "bu kargo önce geldiği yere gidecek ordan sonra nereye isterseniz yönlendirebilirsiniz" demişti, çıldırmıştım :D
neyse yalvar yakar buraya attılar sonuçta.

Türker Akgün' Alıntı:
Biraz geç olmuş ama sağ sağlim taaaa oralardan eline ulaşmış olması yine de mucize gibi birşey. :laugh:

Bu parça şimdi senin için daha da bir kıymetli olacaktır eminim. Hayırlı olsun. :halay: :yuppi:
kesinlikle kıymetli, gövdeyi hiç açmadım, açmak da istemiyorum :D :D