- İlgi Alanı
- Heli
FatShark kullanılabilirlik açısından en kolay ve en iyi değere sahip kullanıma hazır bir FPV sistemdir.
Predator V2 uygun fiyata herkes için tatmin edici bir FPV deneyimi sunuyor.
Yüksek güçlü 250mW 5.8 GHz A / V verici ve alıcı devresine sahiptir. (Bulunulan çevre koşullanıra göre 600-1000 m arasında çekim mesafesine sahiptir.)
Ürün Linki:
Hobbking Linki:
FatShark Predator V2 Kutu İçeriği
- Entegre 5.8 Ghz alıcılı Predator VGA
- Fermuarlı taşıma kılıfı, lens temizleme bezi, FatShark çıkartmaları
- 2.5mm geniş açı ile NTSC CMOS kamera (100 derece FOV) objektif
- 250mW, 7CH 5.8 Ghz verici
- Filtreli denge kurşun TX güç kaynağı
- AV kablosu ( kayıt izleme harici AV cihazlara bağlamak için)
- 2X 5.8 Ghz 3dBi dipol anten
Kayıt İşlemi için:
Kameranın üzerine koydukları kayıt başlatma düğmesi mercimek kadar,hadi onu gördük ,içindeki micro kartta bozuk olunca,zaman alıyor tabiki, fatsharkta kayıt başlatmak için ,en az 1 gb micro sd kart,ve kartın hemen sağındaki . (NOKTA)kadar siyah düğmeye basmanız gerekiyor,ama çekimler muhteşem
Kumandam 300 metre çekiyor ,yani ben dji phantomu 300 metre kadar kullanıyorum,görüntü de hiç bir kayıp yaşamadım,gerek gözlükte ,gerekse kamerada iyi çekimler yaptık ve gimbala da hiç ihtiyaç duymadım. Eğer kumandamı daha fazla kullanabilsem 1 km kadar ,hava şartları iyiyse görüntüde sıkıntı olmuyor,gözlükte çekimi görmek çok güzel duygular yaşatmakta.
Bence bu mesafe az değil,şimdi rc helide mutlaka pist ve güvenlik kuralları çok önemli,kısaca her yerde uçuramazssınız,ama bu alet balkondan,arabadan,elimden heryerden kalkmakta,yumuşak ,ufak esnek pervaneleri ,kumanda açılımına kadar çok güvenli,o yüzen canım çekti ofisimden kaldırıyorum,bu çok önemli ayrıntı,çok rüzgarlı havalarda dahi ip gibi,daha ne isterimmm,
Predator V2 uygun fiyata herkes için tatmin edici bir FPV deneyimi sunuyor.
Yüksek güçlü 250mW 5.8 GHz A / V verici ve alıcı devresine sahiptir. (Bulunulan çevre koşullanıra göre 600-1000 m arasında çekim mesafesine sahiptir.)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün Linki:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hobbking Linki:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
FatShark Predator V2 Kutu İçeriği
- Entegre 5.8 Ghz alıcılı Predator VGA
- Fermuarlı taşıma kılıfı, lens temizleme bezi, FatShark çıkartmaları
- 2.5mm geniş açı ile NTSC CMOS kamera (100 derece FOV) objektif
- 250mW, 7CH 5.8 Ghz verici
- Filtreli denge kurşun TX güç kaynağı
- AV kablosu ( kayıt izleme harici AV cihazlara bağlamak için)
- 2X 5.8 Ghz 3dBi dipol anten
Kayıt İşlemi için:
Kameranın üzerine koydukları kayıt başlatma düğmesi mercimek kadar,hadi onu gördük ,içindeki micro kartta bozuk olunca,zaman alıyor tabiki, fatsharkta kayıt başlatmak için ,en az 1 gb micro sd kart,ve kartın hemen sağındaki . (NOKTA)kadar siyah düğmeye basmanız gerekiyor,ama çekimler muhteşem
Kumandam 300 metre çekiyor ,yani ben dji phantomu 300 metre kadar kullanıyorum,görüntü de hiç bir kayıp yaşamadım,gerek gözlükte ,gerekse kamerada iyi çekimler yaptık ve gimbala da hiç ihtiyaç duymadım. Eğer kumandamı daha fazla kullanabilsem 1 km kadar ,hava şartları iyiyse görüntüde sıkıntı olmuyor,gözlükte çekimi görmek çok güzel duygular yaşatmakta.
Bence bu mesafe az değil,şimdi rc helide mutlaka pist ve güvenlik kuralları çok önemli,kısaca her yerde uçuramazssınız,ama bu alet balkondan,arabadan,elimden heryerden kalkmakta,yumuşak ,ufak esnek pervaneleri ,kumanda açılımına kadar çok güvenli,o yüzen canım çekti ofisimden kaldırıyorum,bu çok önemli ayrıntı,çok rüzgarlı havalarda dahi ip gibi,daha ne isterimmm,