Şimdi baktım, sadece münferit olarak 39 tane siparişim olmuş, toplamı kaç pound bilmiyorum... Ama çok
Bu sayıda ortak verdiğimiz siparişler falan yok.
Alışveriş yaptığımız iki temel siteden biridir, diğeri
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gerekenler;
1- 2kg a kadar olan alışverişlerde Royal Mail / PTT kullanmak. Ortalama bir haftada teslim edilir. Gümrüğe girme riski fiyat uygun gösterildi ise azdır. " International Order Shipping (up to 2kg, £30 compensation)"
2- 75 eurodan fazla olan siparişlerde (pound karşılığı hesaplanabilir), faturayı düşük göstermelerini adamlardan rica etmek... Bunun için alışverişi tamamlarken "Comments" kutucuğuna talebimizi yazıyoruz. "Please write the amount as £35 on the invoice" gibisinden...
3- 2kg dan ağır olan siparişlerde DHL kesinlikle kullanmamak. Düşük gösterme talebine ek olarak UPS ile göndermelerini rica etmek... Paypal olayları ülkede sıkıntı olduğundan dolayı, kargo bedelini de toplam sepet bedeline eklemelerini rica etmek...
4- Sorular/sorunlarla ilgili olarak orders@fast-lad.co.uk adresine mail atmak, iletişim halinde olmak...
veya
5- Tüm bunlarla uğraşmak sıkıntıysa, ingilizce sorunsa, uğraşamam diyorsanız... Bu forumda çok barınamıyorlar yaklaşım tarzlarından dolayı fakat bazı kişiler var sizin adınıza alışveriş yapabilen, süreçleri yürüten, hesapları olan, bahsi geçen yerlerle sürekli alışveriş halinde olan, yardımcı olmayı seven... Doğrudan şu kişi bu kişi diyemem şimdi burda fakat;
Siz "ben şunu şunu alacağım, yardımcı olacak var mıdır?" yazın mesela bir "Aranıyor: xxx" ilanı ile... Onlar size ulaşır