Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun trotle kanalı yanlış takılmış olabilir. Manualde doğrusuna bakabilirsiniz. Birde gaz kanalı revers kalmış olabilir, esc hiç ses çıkarmıyor o da enteresan bı durum,
Bu heli daha önce uçuyormuydu ?
helinin pil bağlantısını yapar yapmaz (kumanda açık tabi) esc nin üstündeki led yanıp sönüp bind oluyor. dediğiniz gibi manuel e bakıp bilgi alayım. esc den motora çıkan voltajı da bir voltmetre ile ölçeceğim .. heliyi ikinci el almıştım evet uçuyordu görmedim ama... neyse sonuçlarını paylaşırım
alıcı ve kumandayı turnigy olarak değiştirdim motor çalıştı. ama diğer kanalların doğru bağlanması gerekiyor. neyse gerekli araştırmayı yapıp bilgi aktaracağım.
helinin pil bağlantısını yapar yapmaz (kumanda açık tabi) esc nin üstündeki led yanıp sönüp bind oluyor. dediğiniz gibi manuel e bakıp bilgi alayım. esc den motora çıkan voltajı da bir voltmetre ile ölçeceğim .. heliyi ikinci el almıştım evet uçuyordu görmedim ama... neyse sonuçlarını paylaşırım