Eskişehir'den Selamlar

ozdiler

Uye
Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza Eskişehir'den katılıyorum. Adım Diler Öz, yaşım 24. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 2014 mezunuyum. İnsansız araçlarla tanışmam üniversitede son senemde quadrotorlar üzerine olan bitirme projem ile birlikte başladı ve Amerika'daki bir İHA yarışmasıyla devam etti. Fakat bu projelerin ikisinde de görüntü işleme gruplarında görev aldım ve bir İHA'nın nasıl yapılacağını bilmiyordum. Ben de askere gidene kadar boş durmak istemedim ve kendime bir quadrotor yaptım (Aralık'ta askerliğim başlıyor :) ). Çok bilgim olmadığı için quadrotorumu yaparken bir arkadaşımdan bol miktarda yardım aldım ve ben de bu güzel hobi üzerine kendimi geliştirmek istiyorum. Bir konu hakkında araştırma yaparken bu güzel site ile tanıştım ve ülkemizde bu tarz projelerin ve hobilerin yaygınlaşmasını ve geliştirilmesini isteyen biri olarak hem bilgi edinmek hem de bilgimi paylaşmak adına aranıza katıldım. Çünkü bilgi saklandığı zaman çürümeye mahkumdur. Herkese kolay gelsin. ;)

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldin Diler, keyifli forumlar.

Eskişehir'den Selamlar

Aramıza ve forumuza hosgeldin Diler. Aralık çok yakın bir süre, inşallah o zamana kadar toplamayı bitirebilirsin :rolleyes:

Madem başlayan bir multici kardeşimizsin o zaman şu konu sana yardımcı olacaktır.

Eskişehir'den Selamlar

Öncelikle hoşbulduk ve mesajlar için teşekkür ederim. Aracımın yapım aşaması bitti ve aracımı uçurabilmekteyim. Fakat detaylara çok fazla hakim olmadığım için bilgili seviyemi geliştirmek ve ezbere yaptığım bazı adımların mantığını almak istiyorum istiyorum. Herkese keyifli forumlar. ;)

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar ;)

Rc Heli ilgi çekiyor mu :) Yoksa sadece quad mı?

Bir ara buluşmalara bekleriz, tanışmış oluruz.

Eskişehir'den Selamlar

Aslında bütün insansız araçlar ilgimi çekiyor. Fakat daha aşina olduğum için quad ile başladım. Buluşmalara ben de çok katılmak istiyoum ancak bu sanırım askerlik bittikten sonra olacak ;)

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldin Diler,

Eskişehir modelcilikle uğraşmak için şanslı şehirlerden, güzel bir ekip var. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldin Diler , çok şanslısın , canavar gibi bir Eskişehir ekibi var........... :saygilar:

Eskişehir'den Selamlar

Askere gidene kadar Eskişehir'de veya yakın çevrede bir buluşma gerçekleşire bu buluşmalara katılmak ve Eskişehir'de bu işle uğraşan arkadaşlarla da tanışmak isterim :)

Eskişehir'den Selamlar

Tanışalım o halde :) Ben Rasim, yaklaşık iki yıldır eskişehirde yaşıyorum (bundan sonra uzun yıllar öyle olabilir), yaklaşık 3 yıldır da çeşitli aralar vermiş olsam da radyo kontrollü model araçlarla ilgileniyorum. Bir iki rc arabam oldu, bir köpük uçağım var ama ana ilgi alanım Heli... Uzunca bir aradan sonra bu yaz yeniden giriştim, elde yetecek kadar ekipman oldu.

Fırsat buldukça buluşmaya çalışıyoruz, şimdilik 3-4 kişiyiz ama alanda uçakçı planörcü arkadaşlarla da denk geliyoruz. Buluşma yerleri genelde Muttalıp çayırı, 2 eylül kampüsü, inşaat işleri başlamadan önce osmangazi üni teknokent tarafları gibi gibi... Haberleşiriz ;)

Eskişehir'den Selamlar

Memnun oldum. O halde buluşma ve daha yakından tanışma için haberinizi bekliyorum ;)

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldin :) ekibe bir kişi daha gelecek demek mayıs gibi :thumbup:

Eskişehir'den Selamlar

Hoşbulduk. İnşallah mayıs haziran gibi geliyorum %p

Eskişehir'den Selamlar

Hoşgeldiniz :) uni bitirme projesi olarak nasıl bir proje veriyorlar quadlarla ilgili. Sadece Quad toplamak basit, basit bir proje vermezler herhalde.