Eskişehir'den Selamlar - Hakan Aygan

hakan.

Yeni Uye
Eskişehir den aranıza katılıyorum ismim HAKAN AYGAN herkese merabalar hobiye yeni başladım diyebilirim trex 450 dfc pro ile başladık hadi hayırlısı... heli ve aynı zamanda multiylede ilgileniyorum

Kumandaya gelince turnıgy 9x yada 9xr falan var bilmiyorum bu kumandalardan kullanan var mı içinizde ... sinyal kopması falan oluyo rmu güvenilir mi ayrıca kumanda ile sorun yaşayınca destek almakta kolay olsun istiyorum.. o yuzden biraz bilindik bi, marka olması tercihim 500 600 bütçe var işte..

elinde kumanda olan arkadaşlar yada öneriri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler...

Merhaba Hakan, forumumuza tekrar hosgeldin :thumbup: Eskişehir camiası helici olarak gün geçtikçe büyüyor :halay: Allah muhabbetinizi arttırsın ve bizlere de sizlerin buluşma videolarını izlemek nasip etsin :D

Kumanda ile ilgili soruna ilgili konuda cevap vermeye çalıştım ;)

Hoşgeldin Hakan,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hakan Bey hoşgeldiniz aramıza.Eskişehir hakikaten bu hafta atağa kalktı... :bravo:
Öncelikle modelin hayırlı olsun , lakin yeterli 6 kanal tecrübesi yoksa , kumandadan ziyade simülatör önereceğim.450 sınıf kırımı nispeten ucuza mal olan ancak pilotaj hakimiyeti açısından da oldukça zorlu bir sınıftır.Tabi öncesinde tecrübeniz varsa bilemem.Keyifli forumlar...... :saygilar:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Öncelikle modelin hayırlı olsun , lakin yeterli 6 kanal tecrübesi yoksa , kumandadan ziyade simülatör önereceğim.450 sınıf kırımı nispeten ucuza mal olan ancak pilotaj hakimiyeti açısından da oldukça zorlu bir sınıftır.Tabi öncesinde tecrübeniz varsa bilemem.Keyifli forumlar...... :saygilar:

Hep birlikte kıra kıra öğrenmeyi düşünüyoruz Hakan abi :laugh:

Havaların da maşallahı var bi soluk aldırmadı. Rüzgar yağmur... Ağustostan itibaren daha sağlam gideriz inşallah. Şimdi bayramdan önce ekip anca oluşuyor.

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize mesajlarınızla beni karşıladınız ... inşallah Eskişehir de modelciliği geliştireceğiz .. yalnız heliyi duyan kişiler çok şaşırıyor merak ediyorlar daha çok kişiyi inşallah kazandıracağız ....
bu arada Rasim abi güneş yüzünü göstermeye başladı bu buluşma yapsak ... cts