Eskisehirden Merhabalar :)

Can Sismaneli

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Uzun yıllar serbest uçuş modelleri ve tel kontrol ile uğraştıktan sonra, sonunda RC'ye adım atacağım. Tecrübelerini esirgemeyip paylaşan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım :)

Adı : Can
Soyadı : Şişmaneli
Nereden : Eskişehir
Mesleği : Elektrik-Elektronik Mühendisi
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Serbest Uçuş Modelleri, Tel Kontrol Modeller
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google
Kullandığım Model : Tel Kontrol Cadett

Merhaba :)

Merhaba Can[emoji1] hoşgeldiniz. İyi forumlar eskişehirde güzel bir ekibimiz var ayrıca sık sık buluşmalarımız oluyor. Uçakçı arkadaşlarda var. Tanışırız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eskişehiri gördüm yazayım hemen :)

Hoşgeldin Can, keyifli forumlar...

Bizler heliye gönül verdik ama uçakçı arkadaşlar da çok çayırda... Bilmiyorum oralarda bulundun mu hiç ama şu karlar erisin yine aynen devam. Bekleriz ;)

Çok teşekkür ederim, sizlere de keyifli forumlar :)

Daha önce çayırda bulunup o havayı solumak nasip olmuştu ama çok uzun zaman önceydi. İnşallah en yakın zamanda buluşup, tanışmak üzere. %p

Aramiza hosgeldin Can. Eskisehir de guzel gruplar var, mutlaka buluşmalara katil ;)

Madem RC yeni geçiyoruz, o zaman baslangic icin su konuya mutlaka goz at :)

Teşekkür ederim Mehmet Bey, buluşmalar için havaların düzelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ayrıca Kocaeli de de sıklıkla bulunuyorum, sizlerle de tanışabilmek dileğiyle :)

Can Şişmaneli' Alıntı:
Teşekkür ederim Mehmet Bey, buluşmalar için havaların düzelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ayrıca Kocaeli de de sıklıkla bulunuyorum, sizlerle de tanışabilmek dileğiyle :)
Kocaeline geleceginiz zaman haber verirseniz insallah gorusme firsatimiz olur :)