Eskişehir'den Merhabalar :)

Serkan_Basaran

Yeni Uye
Merhabalar Değerli "RCKOLİK" ÜYELERİ; :)p

Ben Serkan BAŞARAN. 1991 doğumlu olup 23 yaşındayım. Eskişehir'de ikamet etmekteyim. Aslında pek uzun sayılamayacak kadar uzun bir müddettir RC Uçak hobisiyle ilgileniyorum. Şu zamana kadar RC uçak ile ilgili bazı forum sitelerinde yapmış olduğum yüzeysel araştırmalarım ve video paylaşım sitelerindeki yapım teknikleri ile ilgili izlenimlerim haricinde tatbik edebildiğim bir tecrübem bulunmamaktadır. Henüz keşfetmiş olduğum "RCKOLİK" sitesi aracılığı ile tanışacağım, bu hobiye gönül vermiş Değerli ZANAATKÂR ÜSTADLARIMIN tecrübelerinden, fevkalade hünerli ellerinizden bir şeyler öğrenmek ve tecrübe sahibi olmak için aranıza katılıyorum. Bir müddet eğitim ve uçuş tecrübesi edindikten sonra yapacağım modeli Siz Değerli Üstadlarımın beğenilerinize ve takdirlerinize sunacağım. :saygilar:

Hoşgeldin Serkan,

Uçakçı değil heliciyiz ama saat 12-1 gibi muttalip çayırında olacağız. Benzinliğin karşısında, ikinci aradan girince. Maps için tam koordinatı; 39.835180, 30.560578

Bazen planörcü arkadaşlar da denk geliyor, olmadı onlara takılırsın uçak-planör kardeş :laugh:

Merhaba Serkan aramıza hosgeldin :) Şu konu belki ilgini çekebilir ;)

Merhaba Serkan hoşgeldiniz. Hafta sonları buluşmalarımız oluyor ki bu hafta sonu da vardı. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu da olacak. Bekleriz...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Eskişehir'den Merhabalar :)

Serkan bey hoşgeldiniz. İyi forumlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Serkan Hoşgeldin,

Eskişehir modelcilik yönünden şanslı bir yer. Buluşmalara katılmanı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Samimi ve iyi niyetli yorumlarınız için teşekkür ediyor, hoşbulduk diyorum :) İnşallah bir sonraki buluşmanızda aranızda olmayı bende çok istiyorum. Bir sonraki buluşmada görüşmek ve tanışmak üzere :saygilar:

Serkan Basaran' Alıntı:
İnşallah bir sonraki buluşmanızda aranızda olmayı bende çok istiyorum. Bir sonraki buluşmada görüşmek ve tanışmak üzere :saygilar:

Muttalip çayırdayız, koordinatlar yukarıda var. Önümüzdeki pazar inşallah Protos maiden var, her zaman böyle maiden denk gelmez, bence Pazar öğlen, öğleden sonra fazla iş çıkarma :) Bir de içlik, eldiven, bere mutlaka... Hani eskişehir merkez kaç derece ise, orada kafadan 5 derece çıkar. Modelcilik aşkına ne iklimlere, ne şartlara göğüs gerdik, Adanalılar İzmirliler anlamaz :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
...... Modelcilik aşkına ne iklimlere, ne şartlara göğüs gerdik, Adanalılar İzmirliler anlamaz :laugh:
Istanbul ve Kocaeli ekibi anlar ama :laugh: :thumbup:

Kar yağmasını dört gözle bekliyoruz Sümer abi, çeyrek kaldı zaten. Yağmur falan olmasın da, karda model uçurmayı çok istiyorum. Eskişehirde ilk zamanlarımda (tam iki yıl öncesi) güzel bi kış vardı ama geçen yıl hiç yağmadı, bu yıl da yok henüz.

Sümer Yamaner' Alıntı:
Böyle bişii mi?
Bende ikinci videodaki muhabbete koptum. :lollol: :lol:

Modelci Abimiz : Bunun nasıl yapcaz şeyini
Sümer Abi : Onun bildiğimiz gibi birşeyi yok ama...

Leb demeden leblebiyi anlamanın çok ötesinde bir durum var, ortada leb bile yok. :eek:

Not : Şey denen şey " Range Test "i ifade etmektedir. Nasıl bir şeyse artık. :lol: :lol: :lol:

Hoşgeldin Serkan, biz her pazar çayırdayız, bekleriz.

O gün bu iki F1 delisi sahada buluşurlar. Kumandalı deli arabası ile içeri girip o gördüğünüz pisti hazırlar. Ama deneyiimli deli olduğu için range test yapmadan asla uçmaz. Sevgili Bülent Tunçay abim olur kendisi. :) Şöyle anlatayım. Sizler için Ömer Erkan abimiz neyse Orhanlı ekibi için de Bülent Tunçay abimiz odur.