Esc Hatası

İlgi Alanı
Uçak
Merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce quadımla bir uçuş yaptım ve uçuş sırasında bir kaza oldu quadımı yere çaktım pek bir hasarı yoktu sadece pervaneleri ve fpv anteni kırılmıştı.Eve gittiğimde tekrar quadı çalıştırdım motorlarda vs hiçbir sorun yoktu .Bugün kırılan parçalarıma kavuştum ve onarmak istedim fakat pcye quadı ilk bağladığımda yazılımınız eski dedi betaflight üzerinden yeni en son naze sürümünü yükledim fakat quadım escleri görmemeye başladı bhheli programından da baktım şuan esc yokmuş gibi davranıyor.Cihaza güç verdiğimde o esclerden çıkan melodi çalmıyor.Betafligtı kurcalarken güç bağlıyken,bir ayara save dedim motorlar hızlıca dönmeye başladı bu sebepten dolayı esclerin çalıştığını düşünüyorum.Başka esc alıp deneyemem çünkü cihazda her şey tek bir boarda lehimlenmiş durumda yani esc yansa bütün boardı değiştirmek gerekecek.(eachine EB185)

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Esc Hatası

Pek bilgim yok Naza ile ilgili ama Bip sesi esclerden değil Motorlardan geliyor ve Esclerin alıcıya bağlı olması yeterli diyr biliyorum .Alıcıyı kontrol edip tekrar deneyiniz.

Esc Hatası

Merhaba,

Alıcının bağlı olduğunu düşünüyorum. Betafligtta stickleri hareket ettirdiğimde, orada ki değerlerde oynama görüyorum :rolleyes: