Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Isterseniz bu konuyu daha fazla uzatmayalım ne dersiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
yanlış bir şey mi yaptık anlamadım neden böyle bir ultimatom verdiniz?
arda azak' Alıntı:
hocam ben 2 senedir bu işle ilgileniyorum..318 tl ye topladığınız quad da lipo var mi ? Sarj aleti balanslı mi ? Kumanda sı 20 metreden fazla gidiyor mu ? Eger bunların hepsi evetse hemen hesabiniza 400 tl gondereyim bana satın cihazı
2s 1300mah 25c lipo pil var.
şarj aleti balanslı. daha doğrusu sadece balans kısmı var besleme için elimdeki bir adaptörü kullanmayı düşünüyorum.11-18v 3a bir adaptör iş görecektir. adaptörün iş göreceği konusunda yeterli teknik bilgiye sahibim.
kumanda 500-800m arası diye yorumlar var. kumandayı kendim yapmayı düşünüyordum ama hazırı daha ucuza geldi ve açıkçası şimdilik sadece ucuza hazır bir quadcopter toplama fikri içerisindeyim. 2.4ghz 4-6 kanal bir kumanda yapabilecek yeterlilikte olduğumu düşünüyorum ama başlangıç için herkesin yapabileceği bir şey yapmak istiyorum.
bu fiyatın içinde kasa yok kasasını kendim yapacağım. gerçi 15-20 dolara da kasa var ama "H" şeklinde bir kasayı herkes herhangi bir materyal kullanarak yapabilir diye düşünüyorum.
Bunların dışında yukarıda belirtmiştim tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Bu toplama quadcopter şu an için sadece teorik. yani henüz parçaları alıp test etmedim. ikinci kez para teklif ediyorsunuz. eğer 250lik bir quadcopter almak gibi bir niyetiniz varsa benim teorik quadcopterimin çalışıp çalışmadığını kesin olarak söyleyemem. henüz o parayı bile karşılayamıyorum. evli ve kirada olan bir insan için bu para bile bir anda hobiye veremeyeceğim bir para. bu gün sipariş versem zaten bir ay sonra gelecek. niyetiniz varsa paranızı saklayın testlerimi yaptıktan sonra zaten hangi parçaları kullandığımı yazacağım buradan.
iki yıllık tecrübenize dayanarak sizden bu konuda bir yardım isteyebilirim. aliexpressten kumanda, pil, şarj aleti ve şase hariç. birbiri ile uyumlu en ucuz kontrol kartı, motor, esc ve pervane toplarsanız bende doğru yolda olup olmadığımı görmüş olurum.