En sağlam quadcopter

Mstftkn

Yeni Uye
Arkadaşlar sağlam bir quadcopter almayı dusunuyorum yeni basliycam ayirabilrcegim butce 200 lira, çogunda dikkat ettim diş çarklar var bu helikopterlerin kuyruk motorundan kullaniliyor quadcopterde.O motorlarin ömrü belli zaten en fazla 1 ay sonra sonra yaniyor zaten.Birde disli cark olmayan sadece motorun ucuna bagli pervaneli quadcopterler var onlar dahami saglam acaba istedigim motor şundan daha saglam oluyor bu motorlar önereceginiz quadcopter varmi?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

En sağlam quadcopter

Hoxam 200liraya Çok uzun zaman kullanacagin bir oyuncak alamazsin ama 15_20usd ye satilan avuc ici quadlar var en cok satilanlardan edinip pilotaj yapabilirsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En sağlam quadcopter

Walkera Ladybird'e bak. V2 bence en stabil 3d simulasyon... Fiyati 150-200tl civarinda

Sent from my iPhone using Tapatalk

En sağlam quadcopter

Bu resimdeki fırçali motor..daha dayanikli ve daha uzun süreli fircasiz motorlari tercih etmelisiniz ancak 200 tlye fircasiz motorlu yani dogal olarak escli bir multikopter edinmenizin imkanı yok

En sağlam quadcopter

hakan daşpınar' Alıntı:
Hoxam 200liraya Çok uzun zaman kullanacagin bir oyuncak alamazsin ama 15_20usd ye satilan avuc ici quadlar var en cok satilanlardan edinip pilotaj yapabilirsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan bey çok doğru bir tavsiyede bulunmuş. öğrenme aşamasında sağlam bir quadcopter sahibi olamazsınız. burada sağlamlık sizin pilotaj yeteneğinize bağlıdır. hakan beyin de dediği gibi mini bir quadcopter başlangıç için uygun olur.

arda azak' Alıntı:
Bu resimdeki fırçali motor..daha dayanikli ve daha uzun süreli fircasiz motorlari tercih etmelisiniz ancak 200 tlye fircasiz motorlu yani dogal olarak escli bir multikopter edinmenizin imkanı yok

belki toplanabilir. imkansız değil yani.

En sağlam quadcopter

Sağlamlıkta
Ömür boyu garantili Multikopter

Multikopterinizi Uçurmadığınız sürece
Sağlamlıkta Ömür boyu garanti :lollol: :lol:

kadir acılar' Alıntı:
hakan bey çok doğru bir tavsiyede bulunmuş. öğrenme aşamasında sağlam bir quadcopter sahibi olamazsınız. burada sağlamlık sizin pilotaj yeteneğinize bağlıdır. hakan beyin de dediği gibi mini bir quadcopter başlangıç için uygun olur.

belki toplanabilir. imkansız değil yani.
200 tl ye quad kumanda vs herseyi toplayın 250 tlye satın alayım sizden

En sağlam quadcopter

arda azak' Alıntı:
200 tl ye quad kumanda vs herseyi toplayın 250 tlye satın alayım sizden

şu an için 318 tl fiyat topladım lipo şarj aleti dahil. şimdilik oyuncaklarımla uğraşıyorum. modele yöneldiğimde ilk olarak 250 mini quad yapacam verdiğim fiyatta frame yok frame kendim yapacağım. dolar kuruna bağlı olarak fiyat değişebilir. kimseyi yanıltmak istemiyorum bu konuda yeniyim. teoride topladığım quad uçar ama pratikte test etmeden parçaları paylaşmak istemiyorum.

En sağlam quadcopter

kadir acılar' Alıntı:
şu an için 318 tl fiyat topladım lipo şarj aleti dahil. şimdilik oyuncaklarımla uğraşıyorum. modele yöneldiğimde ilk olarak 250 mini quad yapacam verdiğim fiyatta frame yok frame kendim yapacağım. dolar kuruna bağlı olarak fiyat değişebilir. kimseyi yanıltmak istemiyorum bu konuda yeniyim. teoride topladığım quad uçar ama pratikte test etmeden parçaları paylaşmak istemiyorum.
hocam ben 2 senedir bu işle ilgileniyorum..318 tl ye topladığınız quad da lipo var mi ? Sarj aleti balanslı mi ? Kumanda sı 20 metreden fazla gidiyor mu ? Eger bunların hepsi evetse hemen hesabiniza 400 tl gondereyim bana satın cihazı

En sağlam quadcopter

Isterseniz bu konuyu daha fazla uzatmayalım ne dersiniz :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Isterseniz bu konuyu daha fazla uzatmayalım ne dersiniz :)

yanlış bir şey mi yaptık anlamadım neden böyle bir ultimatom verdiniz?

arda azak' Alıntı:
hocam ben 2 senedir bu işle ilgileniyorum..318 tl ye topladığınız quad da lipo var mi ? Sarj aleti balanslı mi ? Kumanda sı 20 metreden fazla gidiyor mu ? Eger bunların hepsi evetse hemen hesabiniza 400 tl gondereyim bana satın cihazı

2s 1300mah 25c lipo pil var.

şarj aleti balanslı. daha doğrusu sadece balans kısmı var besleme için elimdeki bir adaptörü kullanmayı düşünüyorum.11-18v 3a bir adaptör iş görecektir. adaptörün iş göreceği konusunda yeterli teknik bilgiye sahibim.

kumanda 500-800m arası diye yorumlar var. kumandayı kendim yapmayı düşünüyordum ama hazırı daha ucuza geldi ve açıkçası şimdilik sadece ucuza hazır bir quadcopter toplama fikri içerisindeyim. 2.4ghz 4-6 kanal bir kumanda yapabilecek yeterlilikte olduğumu düşünüyorum ama başlangıç için herkesin yapabileceği bir şey yapmak istiyorum.

bu fiyatın içinde kasa yok kasasını kendim yapacağım. gerçi 15-20 dolara da kasa var ama "H" şeklinde bir kasayı herkes herhangi bir materyal kullanarak yapabilir diye düşünüyorum.

Bunların dışında yukarıda belirtmiştim tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Bu toplama quadcopter şu an için sadece teorik. yani henüz parçaları alıp test etmedim. ikinci kez para teklif ediyorsunuz. eğer 250lik bir quadcopter almak gibi bir niyetiniz varsa benim teorik quadcopterimin çalışıp çalışmadığını kesin olarak söyleyemem. henüz o parayı bile karşılayamıyorum. evli ve kirada olan bir insan için bu para bile bir anda hobiye veremeyeceğim bir para. bu gün sipariş versem zaten bir ay sonra gelecek. niyetiniz varsa paranızı saklayın testlerimi yaptıktan sonra zaten hangi parçaları kullandığımı yazacağım buradan.

iki yıllık tecrübenize dayanarak sizden bu konuda bir yardım isteyebilirim. aliexpressten kumanda, pil, şarj aleti ve şase hariç. birbiri ile uyumlu en ucuz kontrol kartı, motor, esc ve pervane toplarsanız bende doğru yolda olup olmadığımı görmüş olurum.

En sağlam quadcopter

Kadir
multikopterini toplamaya başladığında haber ver
aliminyum frame ve motor bağlantı aparatları ve 12 v 5 a dc adaptör
bende fazladan var gönderirim sana
aliminyum olduğundan ister 250 ister 450 yaparsın
kolay gelsin

En sağlam quadcopter

semih Balkar' Alıntı:
Kadir
multikopterini toplamaya başladığında
aliminyum frame ve motor bağlantı aparatları
bende fazladan var gönderirim sana
aliminyum olduğundan ister 250 ister 450 yaparsın
kolay gelsin

çok teşekkür ederim desteğiniz için. sadece karton kutudan kesip mikro quadcopter yapıp uçurduysam, alüminyum ile her türlü yapabilirim.

sayın @arda azak itirazlarınız sayesinde topladığım parçaları tekrardan gözden geçirdim ve bir hata ile karşılaştım. ben 25 dolarlık bir kumanda bulmuştum ve işimi görecekti fakat bulduğum sitede 19dolar bir kargo çıkarttı. bende tekrar uygun olacak bir kumanda arayışına gittim en düşük fiyat kargo dahil 39.66 dolara kumanda buldum. 15dolar fark etti. kumandayı kendim yapmayı tekrardan düşünüyorum. zaten parçaların büyük kısmı elimde mevcut. herkesin kolaylıkla yapabilmesi için 15 dolar daha fazla ödeyebilirim sanırım. gerçi çalışırsa ilk seti siz almaya kararlısınız gördüğüm kadarıyla. ;)