Edirne'den merhaba..

Can Kütük

Çalışkan Uye
Adı : Can
Soyadı : -
Nereden : Edirne
Mesleği : Fizik bölümü mezunuyum. Ancak kamuda memurum.
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Heli, quad, fpv araba, uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 7 yıl
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırarak arama motorları sayesinde
Kullandığım Model(ler) : Ofna crt.5, Tamiya Humvee, CopterX 450, SK450 Quadcopter, Bixler 1

Edirne'den yazıyorum adım Can. Uzun yıllardır başka bir foruma yazıyordum ve Rckolik'i de biliyordum uzun süredir. Üye olup kendimi tanıtmak bugüne kısmetmiş. Edirne'den arkadaşlarla tanışıp org. düzenlemek ayrıca zevkli olur benim için. Herkese merhabalar...

Edirne'den merhaba..

Meraba hoşgeldiniz :saygilar:

Edirne'den merhaba..

Deneyimli bir modelci olarak sizleri de aramizda gormek bizler icin buyuk bir keyif. Hosgeldiniz ve keyifli forumlar Can Bey :RCKolik:

Edirne'den merhaba..

çok saolun arkadaşlar. :RCKolik:

Edirne'den merhaba..

Can bey aramıza hoşgeldiniz. :saygilar:
Yalnız bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim bu forumu diğer forumlardan ayıran en önemli özellik nickname kullanmayıp direk ismimizi ve soyadımızı kullanmak.Zaten eski bir üye olduğunuz için farketmişsinizdir.Sadece tanışmamız biraz gecikmiş %p
Eğer sizin içinde bir sakınca teşkil etmiyorsa avatarınızın üstünde adınızı ve soyadınızı görmeyi tercih ederim. :)
Keyifli forumlar. :RCKolik:

Edirne'den merhaba..

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Can bey aramıza hoşgeldiniz. :saygilar:
Yalnız bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim bu forumu diğer forumlardan ayıran en önemli özellik nickname kullanmayıp direk ismimizi ve soyadımızı kullanmak.Zaten eski bir üye olduğunuz için farketmişsinizdir.Sadece tanışmamız biraz gecikmiş %p
Eğer sizin içinde bir sakınca teşkil etmiyorsa avatarınızın üstünde adınızı ve soyadınızı görmeyi tercih ederim. :)
Keyifli forumlar. :RCKolik:

Celalettin bey çok tşk.ler hoşbulduk. Yaşadığım şehrin altında İsmimi yazdım. Soyadımı yazmadım. Aslında ben de isim soyisim internet ortamında paylaşmayı çok fazla sevmiyorum. Ancak şu yapılabilir, üye olduğum akvaryumlarla ilgili bir forumda isim-soyisim yazdığınızda image, resim şekline dönüştürüyor ve avatarın altında resim şeklinde gözüküyor. bot ların isminizi kopyalayıp farklı yerlerde kullanmasının önüne geçilmiş oluyor.

Edirne'den merhaba..

leandro' Alıntı:
Celalettin bey çok tşk.ler hoşbulduk. Yaşadığım şehrin altında İsmimi yazdım. Soyadımı yazmadım. Aslında ben de isim soyisim internet ortamında paylaşmayı çok fazla sevmiyorum. Ancak şu yapılabilir, üye olduğum akvaryumlarla ilgili bir forumda isim-soyisim yazdığınızda image, resim şekline dönüştürüyor ve avatarın altında resim şeklinde gözüküyor. bot ların isminizi kopyalayıp farklı yerlerde kullanmasının önüne geçilmiş oluyor.

Haklısınız ama biz işin ucunu nasıl olsa kaçırdık.Google adımı soyadımı yazdığımda neler çıkıyor vay be ben bunu da mı yazmışım diye şaşırıyorum.Açıkcası ben forumda bu şekilde herkes adını soyadını avatar üstünde kullanınca bende kullanmaktan çekinmemiştim. :-\ Zaten gizleyecek saklayacak bir şeyimiz kalmadı ki. Herhangi bir mağazadan kart alırken güncel bilgilerimizi verdikmi herkesin eline geçiyor. :mad: Rehberinde kayıtlı olduğum bir arkadaşım whatsap tango vs bir yere üye oldumu ne adımız ne numaramız herşeyimiz ifşa oluyor. :rolleyes: Teknolojinin bize attığı bir kazık diyelim. :(

Tekrardan hoşgeldiniz diyerek konuyu burada izninizle kapatayım.

Keyifli forumlar.

Edirne'den merhaba..

Hoşgeldiniz Can Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar: