C c93 Yeni Uye Katılım 30 May 2017 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Yaş 35 13 Haz 2017 #1 Merhaba değerli arkadaşlar, eachine h8 drone'um geldi. nasıl kalibre edeceğimi bilmiyorum. netten baktım ama cozemedim. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
Merhaba değerli arkadaşlar, eachine h8 drone'um geldi. nasıl kalibre edeceğimi bilmiyorum. netten baktım ama cozemedim. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,906 Tepkime puanı 43,788 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Haz 2017 #2 Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru Bu ufaklığın manual kalibrasyon istediğinden emin misin ? Neye veya neden böyle bir soru sordun acaba Cezmi
Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru Bu ufaklığın manual kalibrasyon istediğinden emin misin ? Neye veya neden böyle bir soru sordun acaba Cezmi
C c93 Yeni Uye Katılım 30 May 2017 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Yaş 35 13 Haz 2017 #3 Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bu ufaklığın manual kalibrasyon istediğinden emin misin ? Neye veya neden böyle bir soru sordun acaba Cezmi Genişletmek için tıkla ... Hocam istediğim gibi stabil kullanamadim ve headless modu aktif edemedim sanırım ufak ama cok nazli meret
Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bu ufaklığın manual kalibrasyon istediğinden emin misin ? Neye veya neden böyle bir soru sordun acaba Cezmi Genişletmek için tıkla ... Hocam istediğim gibi stabil kullanamadim ve headless modu aktif edemedim sanırım ufak ama cok nazli meret
Sercan T. Uye Katılım 16 Haz 2016 Mesajlar 143 Tepkime puanı 163 Konum Eskişehir Web sitesi www.xiaomipilot.com İlgi Alanı Multikopter 14 Haz 2017 #4 Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru cezmi cihan' Alıntı: Hocam istediğim gibi stabil kullanamadim ve headless modu aktif edemedim sanırım ufak ama cok nazli meret Genişletmek için tıkla ... Işıkları yanıp sönüyorsa headless moda geçer. 2 sticki sağ alt köşeye bir kaç saniye yasladığın zaman kalibre ediyor kendini diye biliyorum.
Eachine H8 kalibre nasıl yapılır? Soru cezmi cihan' Alıntı: Hocam istediğim gibi stabil kullanamadim ve headless modu aktif edemedim sanırım ufak ama cok nazli meret Genişletmek için tıkla ... Işıkları yanıp sönüyorsa headless moda geçer. 2 sticki sağ alt köşeye bir kaç saniye yasladığın zaman kalibre ediyor kendini diye biliyorum.