Nirax İçinizdeki İrlandalı Katılım 15 Tem 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Yaş 31 17 Tem 2014 #1 forumdaki herkes rf Simulatör öneriyor ancak ben Dyma Simulatör kullansam kendimi geliştirebilir miyim?
forumdaki herkes rf Simulatör öneriyor ancak ben Dyma Simulatör kullansam kendimi geliştirebilir miyim?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Tem 2014 #2 Dyma Simulatör Semih ASLAN' Alıntı: forumdaki herkes rf Simulatör öneriyor ancak ben Dyma Simulatör kullansam kendimi geliştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Yönleri algılamak için kesinlikle faydası olur ama daha gerçekci ve daha iyi varken neden daha azı ile yetinesin ki, değil mi Semih
Dyma Simulatör Semih ASLAN' Alıntı: forumdaki herkes rf Simulatör öneriyor ancak ben Dyma Simulatör kullansam kendimi geliştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Yönleri algılamak için kesinlikle faydası olur ama daha gerçekci ve daha iyi varken neden daha azı ile yetinesin ki, değil mi Semih
Nirax İçinizdeki İrlandalı Katılım 15 Tem 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Yaş 31 17 Tem 2014 #3 Dyma Simulatör haklısın abi