Düzce'den Selamlar.

elbetbirgun2

Yeni Uye
S.a. arkadaşlar. Adım Kurtuluş YILMAZ. Gölyaka/Düzce'den aranıza katılıyorum. Sınıf Öğrt. olarak 6 yıldır görev yapmaktayım.Yaş : 29

Araba ve Heli ile ilgileniyorum. Araçlarla tecrübem epey var. Başlangıç orta seviye arası helikopter tecrübem var.
Forumu Google amcadan araştırma yaparken gördüm.
Kullandığım Modeller :Esky lama v4, silverlit 3d ve Align trex 450 pro
Forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aklına geleni arama bölümüne yazıp da bulamadığı konu olmayan kapsamlı bir forum.
Çok şey öğreneceğimden eminim.

Ynt: Düzce'den Selamlar.

A. slm, hosgeldiniz. Ben de Duzce deyim. Gorusmek dilegiyle... :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Düzce'den Selamlar.

Hoş geldiniz Kurtuluş Bey :saygilar:

Düzce'den Selamlar.

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Kurtuluş Bey :RCKolik:

Forum hakkındaki güzel geri bildirimler için de ayrıca teşekkürler. Bu arada Ahmet kardeşimizle mutlaka bir araya gelin derim. Kendisi 450 helisi ile kısa sürede .ok güzel bir noktaya geldi ve geliyor. Eminin forumumuz harici size oldukça yardımcı olacaktır ;)

Düzce'den Selamlar.

Hoş gördük arkadaşlar.
Düzce'de sadece rc offroadcılar olur sanırdım. Mekanlarımız yakın sayılır görüşmek dileğiyle.
Mehmet bey Ahmet beyle görüşüp tecrübelerinden faydalanmak isterim tabi. Çok da memnun olurum.

Düzce'den Selamlar.

Adana'dan slm.lar Kurtuluş bey. :saygilar:

Aramıza katılmış olduğunuza çok memnun oldum. Hoşgeldiniz :agreed: Kesinlikle yazmış olduğunuz üzere bizlerde konu ve bilgi araştırması yaparken :RCKolik:

formunu bilgi kılavuzu olarak kulandık, fakat kesmeyinçe daha derinlemesine görüşmek ve bu konularla ilgili sohbet etmek içindir ki bende foruma üye oldum. %p

Kusura bakmayın herhalde biraz fazla uzatmış olabilirim, ama kesinlikle eminim ki saygı değer üstadlardan sorularınıza çevap bulabilirsiniz :thumbup:

Keyifli forumlar,kırımsız uçuşlar dilerim. :RCKolik:

Düzce'den Selamlar.

Sırrı bey teşekkür ederim. Düşüncelerimi siz daha güzel yazmışsınız.
yine scooter alacakken araştırma yaptım ve bir foruma denk geldim. Bir orası bir burası gerçekten aradığını bulduran, tecrübeleriyle yardımcı olan arkadaşlarla dolu.

İnş foruma da bizim faydamız dokunur gerçi tecrübem yok denecek kadar az. Öğreneceğiz inş. ;)

Düzce'den Selamlar.

Hoşgeldiniz Kurtuluş Bey,

Rckolik'le ilgili güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Düzce'den Selamlar.

Bildiğim bir şey olursa yardımcı olurum tabi ki. Buluşma olursa Kocaeli' ye beraber gelmeye çalışırız. :RCKolik:

Bu arada ben de scooter araştırdım bu aralar. Honda PCX almak istedim. Tam almaya gidecektim ki, burdaki bayide kalmamış. Sakarya' da da yokmuş. Alamadım. Sonradan da annem tarafından vazgeçirildim. :)

Düzce'den Selamlar.

Slm. Kurtuluş bey.

Öncelikle güzel mesajınız için teşekkür ederim. ;) hobi işi sabır ve azim isteyen,itinayla olmazsa olmaz yapılması yada yapılmaması gereken bir takım kurallara dayalıdır, bunları yaptığınız

zaman deneyimli biri olursunuz. Zamanla iyi bir noktaya geleceğinizi göreceksiniz. O vakit sizin de tecrübe ve deneyiminizden, ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanaçaklardır %p

Keyifli forumlar dilerim. :RCKolik:

Düzce'den Selamlar.

Ahmet Egemen SAYIN' Alıntı:
Bildiğim bir şey olursa yardımcı olurum tabi ki. Buluşma olursa Kocaeli' ye beraber gelmeye çalışırız. :RCKolik:

Bu arada ben de scooter araştırdım bu aralar. Honda PCX almak istedim. Tam almaya gidecektim ki, burdaki bayide kalmamış. Sakarya' da da yokmuş. Alamadım. Sonradan da annem tarafından vazgeçirildim. :)

Buradaki bayiden almayın zaten. Para amacı güden biri sadece. Yardımcı hiç olmazlar. Pcx bende var. Satmaya kalktım ama satamadım. Çok severek almıştım kıyamadım satmaktan vazgeçtim. Almayı düşünürsen pcx'i kesinlikle tavsiye ederim.
V977 yi aldık bakalım. sim kumandamı bulup çalışmaya başlayayım sıkıla mıkıla.

Düzce'den Selamlar.

SIRRI TABAKOĞLU' Alıntı:
Slm. Kurtuluş bey.

Öncelikle güzel mesajınız için teşekkür ederim. ;) hobi işi sabır ve azim isteyen,itinayla olmazsa olmaz yapılması yada yapılmaması gereken bir takım kurallara dayalıdır, bunları yaptığınız

zaman deneyimli biri olursunuz. Zamanla iyi bir noktaya geleceğinizi göreceksiniz. O vakit sizin de tecrübe ve deneyiminizden, ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanaçaklardır %p

Keyifli forumlar dilerim. :RCKolik:
İnş dediğiniz gibi olurum.Teşekkür ederim.

Düzce'den Selamlar.

PCX altın gibi uzun zamanda kazandırıyormuş duyduğum kadarıyla. :halay: Bence en ideal scooter... %p

V977 maharetli heli, en kısa zamanda uçurabilmeniz dileğiyle...

Düzce'den Selamlar.

merhaba hoşgeldiniz iyi ucuşlar :)