droneler de yaşanan vida gevşemesi sorununa kesin çözüm

İlgi Alanı
Multikopter
selamun aleykum bugun sizlere benim de bıkmış olduğum vida gevşeme sorununun çözümünü söyleyeceğim. "OJE" evet yanlış duymadınız oje herhangi bir oje olur vidaya bi miktar sürün ve sıkın. Oje 5dk ıcınde seramikleşme yani donma yapıyor bu da gevşemeyi önlüyor.

bi teşekkürü çok görmeyin,rica ederim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

• Beğen
Tepkiler: kenan özendi
oje hem sökerken daha kolay hemde bütçe meselesi loctite pahallı kaçıyor biraz :)
Loctite tabi ki marka ancak Loctite olmak zorunda değil."Thread Locker" ürünü olan herhangi bir markayı tercih edebilirsiniz sonuçta Loctite olarak anılan şey bir "Thread Locker".Ben daha önce Banggood'dan almış olduğum Çin menşeili "Medium" kategorisinde "Thread Locker" ürünü kullanıyorum.Medium olanının özelliği ısıtarak ve biraz zorlayarak sorunsuz geri gevşetebiliyorsunuz.Bir de "Strong" olanı var ki adeta kaya gibi tutuyor vida ve somunu neredeyse geri sökmek imkansız gibi bir şey.Medium olanı gayet kullanışlı ve ideal.Oje uygulamasını ben de tavsiye üzerine kullandım daha önce.İlk başlarda iş görüyor gibi görünse de zamanla gevşiyor bu nedenle oje tavsiye etmiyorum.

Şimdi fiyatlara baktım da harbiden pahalıymış. Ben 10 sene önce hobiye başlarken loctite 243 10ml almıştım. Hala bitmedi kullanıyorum. Fiyat bu şekilde bakıldığında çok da pahalı değil gibi ama kişiye göre değişir.

Şimdi fiyatlara baktım da harbiden pahalıymış. Ben 10 sene önce hobiye başlarken loctite 243 10ml almıştım. Hala bitmedi kullanıyorum. Fiyat bu şekilde bakıldığında çok da pahalı değil gibi ama kişiye göre değişir.
Bu doğru, fakat bu nesnenin bir raf ömrü olduğunu da unutma.

Ben orta kuvvetli, yerli bir firmanın ürünü kullanıyorum. Helikopterin her vidasina, feathering shaft a, motor pinyona ve tüm vidalara kullanıyorum . Bireysel olarak tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla