Doğru yolu bulanlar...

Mordo Ortaşı

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

:halay: :halay: :halay:

Doğru yolu bulanlar...

ah be abi bir sakal bırakmadın :laugh: affet bizi

hemen Futabayı satıyorum ;D

Doğru yolu bulanlar...

Mordo abi bu çocuk bi harika :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Doğru yolu bulanlar...

Şahsen ben bizim YERLI DUNCAN'lar ne kullanıyorsa ondan kullanıyorum :laugh: :lollol: :lol:

Doğru yolu bulanlar...

Dün -mekanik veya elektronik- sorun yaşayan arkadaşlar... Arda Erkan, Doğukan Ocak, Türker Akgün... Hepsi spektrum kullanıyordu :D Hatta sanırım Mustafa Hacılar da... Hatta İsmail Şencan... (Erdener Şensoy kumanda tercihini hatırlamıyorum)

Rivayete göre eski bir Spektrum çalışanı tam da sahanın oralara musallat olmuş... Firmadan kriz zamanı gönderilmiş, intikam hırsı ile spektrumcuları çeşitli sebeplerle bir bir yakalıyormuş... Marka dünya üzerinden silininceye kadar ruhu huzuru bulmayacakmış...

Doğru yolu bulanlar...

Bence bu çocuk seni takip ediyor Mordo abi. :lollol: :lol: :lol:

Doğru yolu bulanlar...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Dün -mekanik veya elektronik- sorun yaşayan arkadaşlar... Arda Erkan, Doğukan Ocak, Türker Akgün... Hepsi spektrum kullanıyordu :D Hatta sanırım Mustafa Hacılar da... Hatta İsmail Şencan... (Erdener Şensoy kumanda tercihini hatırlamıyorum)
Allahtan yaşanan sorunların yarısı MEKANIK :D Artı elektronik sorunların tümünde komple kontrol kaybı olmadı, ne hikmetse sadece GAZ kanalı gitti :laugh: ;D

Yoksa KOSKOCA SPEKTRUM firmasının adına LEKE gelecekti :lollol: :lol:

Doğru yolu bulanlar...

Biz Spektrum ile başladık Spektrum ile devam ederiz gibi gözüküyor ;D menü kolaylığı yüzünden Spektrum tercih etmiştim zamanında ama stick rahatlığı için futabayı tercih ederdim diğer yandan kalite için Graupneri de tercih edebilirim kesinlikle. Bir de Vbar Control var ama onuda ancak çok param olursa tercih edebilirim ;D

Erdener abide Spektrum kullanıyor ama onun problemi kumanda kaynaklı değil konnektör kaynaklı olmuş. 1 pilde eksi kablonun lehimi tam oturmamış konnektörün altın ucu yerinden kaymış , bu yüzden Esc gidip gidip gelmiş havada. Yoksa diğer ekipmanlara iyice baktık bir problem gözükmüyordu... Olsun daha kötü bir kırımda olabilirdi , iniş takımlarıyla atlattık :D