Nette dolaşırken pek de alışık olmadığımız şekilde güzel bir "DJI Phantom 2 Vision" inceleme videosuna rast geldim. Meraklı arkadaşlara ya da sadece benim gibi uzaktan izleyip fikir sahibi olmak isteyenlere faydalı olabilir düşüncesi ile paylaşayım dedim.
Video hazırlayan "Cem Özkaynak" Beyin eline sağlık. Gerçekten güzel bir inceleme olmuş
Ürün ile ilgili kısa bir bilgilendirme:
DJI Phantom Vision, eskisinden farklı olarak kutusundan çıkar çıkmaz FPV yapabileceğiniz bir multikopter. Sadece android tabanlı bir telefon / tablet veya Iphone / Ipad''e yükleyeceğiniz DJI Vision yazılımını kullanarak kamerasından aktarılan görüntüleri görebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden kameranın açısını değiştirebilmek, fotoğraf çekmek, Phantom'la ilgili bilgileri görmek mümkün.
Video hazırlayan "Cem Özkaynak" Beyin eline sağlık. Gerçekten güzel bir inceleme olmuş
Ürün ile ilgili kısa bir bilgilendirme:
DJI Phantom Vision, eskisinden farklı olarak kutusundan çıkar çıkmaz FPV yapabileceğiniz bir multikopter. Sadece android tabanlı bir telefon / tablet veya Iphone / Ipad''e yükleyeceğiniz DJI Vision yazılımını kullanarak kamerasından aktarılan görüntüleri görebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden kameranın açısını değiştirebilmek, fotoğraf çekmek, Phantom'la ilgili bilgileri görmek mümkün.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Videoyu çeken Cem Özkaynak Bey'in izni ve bilgisi dahilinde paylaşım yapılmıştır.