Diğer videoda müzik gitti bu da affetirme videosu

Murathanaksoz

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.youtube.com
İlgi Alanı
Multikopter
Selamlar abiler,

Diğer videoda müziği kaldırmak zorunda kaldım ama kendimi bu son video ile affetirebileceğimi düşünüyorum. Hayatımda 2. kez 4s ile uçtum hatta CC3D bozuk diye 3S ayarları çakılı kaldı bakalım beğencek misiniz ? Sevgiler.... :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muhteşem... %p

Finalde çok iyiymiş. :laugh: Şimdi kim kusurlu burada quad mı araba mı. :lollol:

Paylaşım için teşekkürler Murathan, tebrikler çok güzel bir klip olmuş. :RCKolik:

Selçuk Tunçer, çok teşekkür ederim :)

Türker abi ben o arabaya daldıktan sonra gözlüğü çıkarıp "benim eşşekliğim çok özür dilerim araba kimin" diyince herkes güldü kurtardım paçayı ;D

bu arada videonun sonundaki kaza yıllar önce Florya sahil yolunda Piste inecek olan uçağın taksicinin üstüne doğru yola inmesi gibi olmuş :) :D

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
bu arada videonun sonundaki kaza yıllar önce Florya sahil yolunda Piste inecek olan uçağın taksicinin üstüne doğru yola inmesi gibi olmuş :) :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Araba takip kismi en begendigim kismi :thumbup: Ellerine saglik Murathan, Tesekkur ederiz :bravo:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Araba takip kismi en begendigim kismi :thumbup: Ellerine saglik Murathan, Tesekkur ederiz :bravo:

Mehmet abicim çok teşekkürler, sizler gibi tecrübeli insanlardan olumlu eleştiriler görmek beni cesaretlendiriyor. Yeni başlayan arkadaşlara küçük bir tavsiyem var. Video kötü olsa da internete koyun. İster dalga geçsinler ister kötü şeyler söylesinler siz koyun, korkmayın. Neyi yanlış, eksik yaptığınızı da söyleyenler çıkacaktır. Kimse ilk defasında bir işi çok iyi yapamaz.

Murathan guzel bir video olmuş sim çalışmalarından sonra bütçeyi ayarlayip senin tecrübelerinden faydalanıcam [emoji106]

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan daşpınar' Alıntı:
Murathan guzel bir video olmuş sim çalışmalarından sonra bütçeyi ayarlayip senin tecrübelerinden faydalanıcam [emoji106]

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi selam :) Teşekkürler, elimden geldiğince yardım ederim ben sadece belirli parçalar ve belirli araçlar konusunda uzmanlaşmaya çalışıyorum çok dağılmıyorum.