DEVİL 500 titriyor

okinore

Yeni Uye
Merhaba arkadaşlar ; daha önce trex 450 kullanıyordum. Bu ara uçaklara merak sarıp Arttech Devil 500 aldım . Tüm kurulum servo ayarlarını yaptıktan sonra motoru denerken bir şey fark ettim.. Uçak henüz havalanmadığında bile yerde titriyor. Hatta kuyruk bölümü çok titriyor. Uçmadan önce size sormak istedim. Bir sorun olur mu ? Heli olsa pallerden derdim ama uçakta yeni olduğum için bilmeden bir şey yapmak istemedim. :-\ :RCKolik:

DEVİL 500 titriyor

okinore' Alıntı:
...... Hatta kuyruk bölümü çok titriyor. Uçmadan önce size sormak istedim. Bir sorun olur mu ? Heli olsa pallerden derdim ama u.....
Biz de cevap vermeden önce size soralım, siz kimsiniz, isminiz nedir ??

DEVİL 500 titriyor

Okan tanışma konusunu atlyanların bu forumda soruları pek itibar gormez.Ben seni iyi tanırım buradan hoşgeldin diyeyim tanışma konusunu bekliyoruz.

DEVİL 500 titriyor

Kusura bakmayın bilemedim. Teşekkür ederim Celalettin abi.

DEVİL 500 titriyor

okinore' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ; daha önce trex 450 kullanıyordum. Bu ara uçaklara merak sarıp Arttech Devil 500 aldım . Tüm kurulum servo ayarlarını yaptıktan sonra motoru denerken bir şey fark ettim.. Uçak henüz havalanmadığında bile yerde titriyor. Hatta kuyruk bölümü çok titriyor. Uçmadan önce size sormak istedim. Bir sorun olur mu ? Heli olsa pallerden derdim ama uçakta yeni olduğum için bilmeden bir şey yapmak istemedim. :-\ :RCKolik:

Uçakta da pervanedendir. Pervane balansına bakman lazım! Şu konuda nasıl yapılacağından söz etmiştik;

Bir de motorun şaftı uzun ise ve bir darbe ile eğilmişse, yine modelde titreşime yol açar. Pervane balansından sonra yine devam ederse, motor şaftına bakman gerekir.

DEVİL 500 titriyor

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ufak bir bakım operasyonundan sonra uçtum bugün hiç bir sorun çıkmadı :) devil 'ı ilk kullanışımdı ancak motor sesi istiyorum sanırım. :) Bildiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bir model olursa nitrolu olabilir 2.el almak isterim. 2. el konusunu da yazayım . :saygilar: