Ben gündüz yazmak istedim ama vakit bulamadım.Yine de bu mübarek kandil akşamı kimsenin alınıp küsmesini istemiyorum.İnsanları her zaman kazanmak istedik , çünkü kaybetmek çok kolay. Ancak bazen aşırı yorucu olduğu da bir gerçek.
Anıl bey up up yaparak neyi hedefledi gerçekten bir anlam veremedim.Hadi heyecanına verdik diyelim.Ancak daha dün akşam tonlarca bilgi paylaşımı oldu bu forumda. Ne yapmamız gerek anlamadım ki , daha olmadı uçak yapıcı bir tim kuralım, gelene , sorana al sana uçak al sana helikopter mi diyelim.
Üstelik değerli forum sakinlerinden birisi , sadece kibarca esprili bir tepki verince de , aşırı alınganlık ve kırıcı bir tepki?
Pes diyorum , saygıya davet ediyorum, eğer en önemli bu kural ihlal ediliyorsa , ve yönetim buna rağmen bir kere daha şans veriyorsa , bu büyük bir özveri,anlayış ve değer vermek anlamını taşır.Anıl beye de düşen güzel bir özür dileyip , forumun nimetlerinden hepimizin gönlünü kazanmış bir şekilde rahat rahat istifade etmektir.
Lütfen tüm genç kardeşlerimizden rica ediyorum , okuyun, araştırın , sorun,isteyin ! Sadece model yapmak için değil ,hayattaki her konuda.....ama en temel bizi biz yapan değerleri yok etmeyin ya, saygı ,sevgi,teşekkür, bunlar adamı fakir yapmaz, aksine daha onurlu ve saygın bireyler olmamızı sağlar.Lütfen diyorum......