DEPREŞME

skytug

Kiıisel İletim Yok
DEPREŞME; depreşmek eylemi;
ruh bilimsel olarak iyileşmeye doğru giden bir sayrılık yada bozukluğun yeniden başlaması.

ARKADAŞLAR öncelikle hepinize merhabalar, sevgiler ve saygılar
4 yıl önce aldığım ve hiç kullanmak nasip olmayan Aling Trex 500 esp ve futaba 8j kumandamı temizlerken yok ben bunu satamam dedim ve geri dönüş yaptım.
walkera cb 180 d kullandım sim çalıştım (4yıl önce)

Şimdi sim mi alsam yoksa v977 mi alıp başlasam kararsızım.
Sim bölümünüzü inceleyip ve önceden de phoenix kullandığım için phoenix tercih ediyorum.

Adı :Göktuğ
Soyadı : Yalçın
Nereden : Antalya
Mesleği : İnş Müt
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Djital dünya
Kullandığım Model(ler) Walkera CB 180D

DEPREŞME

Hoşgeldiniz Göktuğ bey :saygilar: Depreşme iyidir, insanı uçurabilir ki siz zaten uçmak üzeresiniz %p Bendeki depreşme iyiye mi kötüye mi gidiyor bilemiyorum. Kötüye ise kötü :laugh:
Ve doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara:)

DEPREŞME

Ara verdiğiniz hobiye ve aramiza hosgeldiniz Goktug bey :RCKolik:

Gelelim sorunuza. Sim ve V977 her ikisi de birbirini tamamlayan seyler. Yanı biri diğerinin yerine tam olarak geçmiyor. İdeal olan her ikisini de almak. Yok bütçesel anlamda bir tercih söz konusu ise o zaman öncelik sim olmalı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DEPREŞME

Göktuğ bey hoş geldiniz. :RCKolik:
Doğum gününüz de kutlu olsun.
:saygilar:

DEPREŞME

Göktuğ bey hoşgeldiniz. Ben de Antalya dayım. Phoenix sim ve v977 var. Sim kumandanız varsa sim konusunda yardımcı olabilirim. Futaba 8j de kullanılıyordur herhalde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DEPREŞME

Arkadaşlar Harikasınız gerçekten burda olmak beni çok mutlu etti. Tekrar hoşbulduk. Soner bey ilginiz için teşekkürler görüşelim tabi ki

DEPREŞME

Hoşgeldiniz Göktuğ Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

DEPREŞME

Bırak sal dizğinleri :) hoşgelmişsin