Uzun zamandır sitede sizlerle birlikteyim ama bir türlü fırsat bulup da kendimi sizlere tanıtamadım.Ben Tolga ER.Şuan pamukkale Üniversi ekonometri bölümü öğrencisiyim ve üniversite nedeni ile denizlide bulunmaktayım aslında İstanbul da yaşıyorum.Helikopter merakım hep olmasına ramen bu sene başlayabildim. WL911 ile giriş yapmak benim için en mantıklısı geldi ve 911 alarak işe başladım ama bir türlü aksilikler peşimi bırakmadı ama yılmadık ve devam ettim.Son olarak hk 450 pro aldım ve şuan onla uçuş yapmaktayım.Aslında hobbye başlangıcım2007-2008 yıllaraına dayanıyor.Genellikle on road drift kategorisi ile ilgilenmiştim hatta Türkiyede ilk Drift organizasyonunu İstanbulda 2009 yılında bizim drift gurubumuz vasıta ile yapmıştık.Drift camiasında tanınsamda heli camiasında pek tanıyan olmaz beni .Her zaman arkadaş grubumuzda dendiği gibi hobby nin nirvanası helikopter ve nirvanaya gidiş yoluna çıkmış bulunmaktayım bende .Siz arkadaşlarım ve abilerimden öğreniceğim helikopter bilgisinin çok ama çok olduğuna inanıyorum.Öğrenciliğimde de dediğim gibi ben bilgiye açım arkadaş(abi)lar.Yazımı okuduğunuz için Teşekkürler...