M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 12 Ara 2019 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Selçuk Erdoğmuş, Ömer Erkan, Mehmet Kucuksari ve 4 diğerleri
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,743 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 12 Ara 2019 #2 Bir küçük dansı da görseymişiz olurmuş sanki Murathan. Ayak sesleri, asansör düğmesine basınca çıkan ses ve efektler çok güzel olmuş. Kaliteli iş kendini her zaman belli ediyor. Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Murathanaksoz
Bir küçük dansı da görseymişiz olurmuş sanki Murathan. Ayak sesleri, asansör düğmesine basınca çıkan ses ve efektler çok güzel olmuş. Kaliteli iş kendini her zaman belli ediyor.
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 12 Ara 2019 #3 Türker Akgün' Alıntı: Bir küçük dansı da görseymişiz olurmuş sanki Murathan. Ayak sesleri, asansör düğmesine basınca çıkan ses ve efektler çok güzel olmuş. Kaliteli iş kendini her zaman belli ediyor. Genişletmek için tıkla ... Abi o duyduğunuz efektlerin hepsini ben yaptım fark etmene çok mutlu oldum Çok sağ ol abi Sevgilim yanımdaydı çok dansçı ben de göremedim Tepkiler: Türker Akgün
Türker Akgün' Alıntı: Bir küçük dansı da görseymişiz olurmuş sanki Murathan. Ayak sesleri, asansör düğmesine basınca çıkan ses ve efektler çok güzel olmuş. Kaliteli iş kendini her zaman belli ediyor. Genişletmek için tıkla ... Abi o duyduğunuz efektlerin hepsini ben yaptım fark etmene çok mutlu oldum Çok sağ ol abi Sevgilim yanımdaydı çok dansçı ben de göremedim
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 12 Ara 2019 #4 Şahane bir montaj olmuş, bayıldım Sonu da harika Tepkiler: Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 12 Ara 2019 #5 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Şahane bir montaj olmuş, bayıldım Sonu da harika Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler abi Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Şahane bir montaj olmuş, bayıldım Sonu da harika Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler abi