Cümleten Selamlar

Kerem ÖZGER

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum ben Kerem. 20 yaşındayım, Özyeğin Üniversitesinde Endüstriyel Tasarım okuyorum. Model helikoptere aile zoruyla küçük yaşta başlamış doğal olarak soğuyup bir dönem uzak kaldıktan sonra bu sefer kendi isteği ile geri dönen bir kardeşinizim. Helikopterci bıraktıktan sonra 1-2 yıl RC drift ile uğraştım, şuanda da helikopterciliğe geri döneceğim için aracımı da satıyorum.(reklamı da yapmış olayım :D ) Yaklaşık 1 haftadır forumdaki bilgileri okuyup en ince ayrıntısına kadar işi öğrenmeye çalışıyorum. Kısmetse de haftaya şehir dışına beğendiğim bir copterx 450 yi görmeye gideceğim. Forumda bahsi geçen usta-çırak ilişkisinde çok soru soran bi çırak olma adayıyım ;D

Cümleten Selamlar

Kerem hoşgeldin.
Keyifli forumlar :RCKolik:

Cümleten Selamlar

Hoşgeldin Kerem,

Aileni canı gönülden tebrik ediyorum. :D Seni doğru yöne yönlendirebilmek için ellerinden geleni yapmışlar. :laugh: Bende bir baba olarak en kısa zamanda ufaklığa heli konusunda baskı yapmayı planlıyorum mesela. :lol: :lol:

Yalnız işte baskıyı ters tepmemesi için çaktırmadan yapmak lazım. ;D Sonuçta kısa bir dikkat dağınıklığının sonunda yine doğru yolu bulduğuna çok sevindim. %p

Keyifli forumlar. :saygilar:

Cümleten Selamlar

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gözlemlediğim kadarıyla hepiniz gerek Türkiyedeki RC kültürü için gerekse de forum için ciddi adımlar atılmasına öncülük etmişsiniz. Şahsen ben teşekkür ederim. :) Babam ben daha elimi sürmeden belt cp yi 2 kere daha hover yapamadan parçalayınca simulatörden uzağa gidemedim uçuş konusunda ; :D Bu sefer hayırlısıyla kendim kırıcam

Cümleten Selamlar

Guzel yorumlarin icin Tesekkur ederiz Kerem. Hep beraber bir seyler yapmaya calisiyoruz el birligi ile.

Eger sim calisir ve buradaki tecrubelerden de istifade edersen, min kirim ile sende bu hobiye devam edebilirsin. Yeter ki bir sey almadan ve karar vermeden once iyice oku ve fikir sor :saygilar: