Corlu'dan Merhaba arkadaşlar.

oguzzkaan

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar ben Oğuz Kaan KANARYA. Yaklaşık 1 aydır Model helikopter heves ettim ve yazıları, yorumları, okuyarak biraz bilgi edindim. Uçmak eğlenceli geldiğinden dolayı, hobilerimin arasına heli modelciliği ekledim. :) Başlangıç olarak ise WL V922 helikopter aldım. Kendimi ilk önce 6ch bir heli olduğu için similatörde eğiteceğimi öğrendim. Cihazın siparişini yeni verdim. Aslında bu hobi için pro ile başlamak istedim fakat yorumlarda okuduğum kadarıyla mutlaka yeni başlayanlar için küçükten başlamaları gerekli olduğunu zaten belirli bir süre sonra geçici bir süre sonra bağımlılık haline geldiğini görüyorum yazılara göre. . . İnşallah forumu kullanan arkadaşlarla görüşme, yüz yüze tanışma fırsatım da olur. Bu yazıları yazarken bile sanki formdaki ekibinizin bir parçası gibi olarak gördüm kendimi. Bu arada hala helikopterim gelmedi. Geldikten sonra ne aşamada olduğumu da paylaşırım. Herkese kırımsız uçuşlar

Adı : Oğuz Kaan
Soyadı : KANARYA
Nereden : Çorlu / TEKİRDAĞ
Mesleği : Hm. Depo Sorumlusu.
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : WLtoys V922
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Hiç olmadı ama olacak. . .
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Modelciliği araştırırken.
Kullandığım Model(ler) : Kullanamadım daha :)

Merhaba arkadaşlar.

Hoşgeldin Oğuz,

Sanıyorum sticklere dokunur dokunmaz sende bizim gibi bu virüsü kapacak ve inşallah ömür boyu sürdüreceğin bir hobiye gerçek anlamda giriş yapmış olacaksın. :thumbup:

Gelişmeleri takip ediyor olacağız. :RCKolik:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Ynt: Merhaba arkadaşlar.

Aramiza hoşgeldiniz :)

Corlu'dan Merhaba arkadaşlar.

Aramiza hosgeldin Oguz, dogru yoldasin aynen devam :thumbup: