Çinden Kargolarımızın Neden Gelmediğinin Nedenleri

İlgi Alanı
Hepsi
Foruma Cuma gününün güzelliği olsun diye gazete ıkurken takılan ve hemen aklıma gelen kargo sorununun neden olduğu sanırım işgence.. :lol: :lol:
İşyeri bilgisarından resim yükleme yapamıyorum, sadece link var, kusura bakmayın ???

Allah çalışanlara gerçekten sabır versin, zor iş :embarras:

Bu paketlerin elimize ulaşmasını tamamen bir mucize olarak görüyorum ben zaten. :laugh: Türkiye'deki durumda pek farklı değil ki.

Şaşılacak birşey ki öyle veya böyle bu sistem çalışıyor, hayret ediyorum. :eek:

selam

13. resimde bg. sparişmi görür gibiydim :D :D

hayırlı cumalar

Bu nedir yaaa?
Fotoğraflara bakarken aldığım şekil : :eek:
Sonrasında aldığım şekil : :rolleyes:

afedersiniz ama otun bokun çakmasını sahtesini yapacaklarına önce posta işlerini düzeltsinler ozaman

teknolojilerimi yok sanki :eek:

yapan yapmış

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

abi bu postaların bize bu şekilde gelmesine hayret ediyorum. Şok oldum ya, bu postalar kayıtsız olanlar olabilirmi acaba? :rolleyes:

Yüksek kargo fiyatlarını görünce gözlerimiz pörtlüyor fakat , demek adamlar öyle bir altyapı kurmuşlar ki , bu paraları istiyorlar.Yine de Çinlilerin bedava postalarını seviyorum ben , düşünsenize , 600 dolara bir fuselage almışsınız , ya da 750 dolarlık bir kumada almışsınız , Çinlinin biri çıkmış paket yığınının üzerine , sizin pakete basarak paket arıyor... :lollol:

fedex vidyosuna istinaden;
kargo başına 500 tl ordino, gümrük falan masrafı yaratıyorlar ya normal olsa gerek

Doğan

Paketiniz birinin eline takılana kadar bir kenarda yatacak, siz de burada kargom gelmedi diye ya sabır çekeceksiniz! Bu paketlerin yerine ulaşmaması değil, ulaşması anormal! :rolleyes:

Doğan Yıldız' Alıntı:
fedex vidyosuna istinaden;
kargo başına 500 tl ordino, gümrük falan masrafı yaratıyorlar ya normal olsa gerek

Doğan

sanırım bahsedilen çinli bu :lollol: :lollol: :lollol: düşünsenize sadece 922 nin anakartını istesek ben yaptım mesela ? bu resimleri görünce gelmesi muamma sanırım :eek: :eek: :laugh: :laugh: