- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
SumeronicsRC yeni bir ürünle geliyor. Çiftli pil kontrolcüsü! İki pili takıyoruz. Üzerinde iki adet çok renkli LED var. Bir tek de buton. O butonla hem programlama hem açma kapama yapıyoruz. LED’ler pillerin durumunu kırmızı – sarı – yeşil – cyan (overvoltage) olarak gösteriyorlar. Devre iki pilden iyi olanını çıkışa veriyor. Sen ister alıcıya bağla ister UBEC’ten geçir ve kullan. Yani hem elektronik switch hem de çift pilli redundant battery selector. Biraz PowerBox Sensor Switch’i andırdığını iddia edebilirsiniz. Çünkü bu da 2S LiPo, 2S LiFe, 2S LiIon ve 5S NiXX pil için programlanabiliyor. Ama bizde tabii ki bir üstünlük var. İki pilin de aynı olması gerekmiyor. Yani bir girişi LiPo diğer girişi LiIon için programlayabiliyoruz. Bu da SumeronicsRC farkı işte... Takipte kalınız...
(Halen prototip aşamasındayım ve eldeki tek RGB LED'i kullanabildim. O nedenle tek LED görünüyor. Siparişler muhtemelen yarın gelecek ve size bir video demo sunabileceğim diye umuyorum.
———————————————————————————————————————-
21.09.19 Tarihli Güncelleme
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
(Halen prototip aşamasındayım ve eldeki tek RGB LED'i kullanabildim. O nedenle tek LED görünüyor. Siparişler muhtemelen yarın gelecek ve size bir video demo sunabileceğim diye umuyorum.
———————————————————————————————————————-
21.09.19 Tarihli Güncelleme
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Moderatör tarafında düzenlendi: