acamurcu Uye Katılım 11 Kas 2014 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Yaş 55 4 Mar 2015 #1 Evet arkadaşlar. Otomobil tutkunlarının beğenilerine sunulur. Buyrun fotolar aşağıdaki linkte. FOTO GALERİ Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ANASAYFA Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Evet arkadaşlar. Otomobil tutkunlarının beğenilerine sunulur. Buyrun fotolar aşağıdaki linkte. FOTO GALERİ Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ANASAYFA Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,799 Tepkime puanı 15,456 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 4 Mar 2015 #2 Cenevre Autoshow 2015 Bu kadar para ver sonra uçmasın, ben ne anladım bu işten.
acamurcu Uye Katılım 11 Kas 2014 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Yaş 55 4 Mar 2015 #3 Cenevre Autoshow 2015 Türker Akgün' Alıntı: Bu kadar para ver sonra uçmasın, ben ne anladım bu işten. Genişletmek için tıkla ... Biraz modifikasyonla biz kendimiz uçurabiliriz gibi geldi bana. Bir iki servo, kanat, pervane falan..... neden olmasın???
Cenevre Autoshow 2015 Türker Akgün' Alıntı: Bu kadar para ver sonra uçmasın, ben ne anladım bu işten. Genişletmek için tıkla ... Biraz modifikasyonla biz kendimiz uçurabiliriz gibi geldi bana. Bir iki servo, kanat, pervane falan..... neden olmasın???