Bursadan sevgiler Metin EREN

nitrogliserin

Yeni Uye
Web sitesi
www.metineren.com
Adı : Metin
Soyadı : Eren
Nereden : Bursa / Nilüfer
Mesleği : Yazılım
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli / Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 3.5 Kanal Heli, Wltoys v922 Yolda :), Önce bir adet 3.5 kanal heli alarak başladım ilk uçuşta kanopi parçaladım düşüre düşüre bunu uçurmayı öğrendim, elektronik ve mekanikten biraz anladığım için bu modeli bol bol tamir ettim.. Heyecan arıyorum :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Forumu youtube' taki video paylaşımlarınızdan buldum
Kullandığım Model(ler) : Daha önce 3.5 kanal heli kullandım 4 kanalı atlayıp 6 kanal satın aldım. Bolca simülasyon çalışmam lazım :)

Metin Bey , aramıza hoşgeldiniz , heyecan arıyorsanız 6 kanal helinin heyecanı bir başkadır.3.5 kanal tecrübesi iyi olmamış , 6 kanalda eğer yanlış el alışkanlığı kazandıysanız sizi çok zorlayacaktır.Bolca forumu okuyun , simülatöre devam , sonra uçak mı heli mi kendiniz karar verirsiniz zaten.
Bir de naçizane tavsiyen , nikinizi kendi adınızla düzenlerseniz çok memnun oluruz.Çok da önemli bir ayrıntı değil aslında ama , burada bu işin piri abilerimiz hep kendi isimlerini kullanır ve biz de öyle hitap ederiz....Keyifli forumlar.... :saygilar:

Hosgeldiniz Metin Bey. 6 kanal ve simülasyon calışması cok yerinde bir karar. Şimdiden kolay gelsin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba metin kararın hayırlı olsun Bursa'dan yeni arkadaşlar görmek güzel

İos tan online

Hoşgeldiniz Metin Bey,

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Ynt: Bursadan sevgiler Metin EREN

Metin hoşgeldin, ölmez sag kalırsak bayramın 2. Günü heli uçak ortaya karışık Nosab özlüce tarafında uçacam, müsait olursan bekleriz. Özelden mesajla ulaşabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bayramda Bursada olmak dolayısı ile 3. ve 4. gün ben de izleyici olarak bulunabilirim.

Ömer abi malesef sadece 2. gün uçucaz iş programımızdan dolayı. :(
Birde nasipse uçak maiden olacak :halay:

Belki fırsat bulabilirsem 2. gün de kaçabilirim. Özelden bu Nosab Özlüce tarafını bir tarif edebilirseniz memnun olurum.

Ynt: Bursadan sevgiler Metin EREN

Ömer abi kusura bakma, mesajı geç gördüm. Gittik uçuşa ama tat vermedi. Hatta bir adet 46 lık trainner pert ettim. :-(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün akşama doğru, küçüklüğümde Minareli Çavuş köy olarak bilinen yerin arkalarından, Nosab etrafından İzmir yoluna doğru, "acaba tesadüfen görürmüyüm" diye bir dolaştım, ama tam yerinizi bilmeyince, martılardan başka uçan bir şey göremedim. Neyse, sağlık olsun! Artık kısmet başka zamana...Kırımdandan dolayı da geçmiş olsun!

Tekrar merhaba arkadaşlar, uzun bir bekleyiş ardından v922 me kavuştum sonunda, ilk heyecanla bi hover yapalım derken 4 kanallıdaki alışık olduğum kontrollerden landing skit' i kırdım :laugh: Sonraki denemelerde de doğru heli doğru binding olmamış ondada palleri kırdık :halay: Yarın yedeklerim elimde olacak muhtemelen, heliyi bi adam edelim denemeye devam :lol: tüm arkadaşlara tekrar selam ederim özellikle bursalı arkadaşlardan organizasyonları haber verirlerse katılmak tanışmak isterim. Hobinin acemisiyim teknik paylaşımları dinlemekte fayda buluyorum. Vakit buldukça forumun altını üstüne getiriyorum ancak sıcağı sıcağına soru sorup cevap alabilmek daha da güzel olur diye düşünüyorum.

Eklemek isteyen arkadaşlar rckolikten eklediklerini söyleyerek facebooktan beni ekleyebilirler.

Merhaba arkadaşlar kısa bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Bu gün yedeklerim geldi ve öğleden sonra kısa bir uçuş denemesi fırsatım oldu. Mode2 ye alışmaya başladım bu sefer daha temkinliydim tüm kontrolleri yapıp helimi kaldırmayı başardım. Bir iki denemeden sonra şimdi biraz daha iyiyim uçuşun sonlarına doğru istemeyerekte olsa bir iki akrobatik hareketle yumuşak bir Düşüş yaptım. Allah'a şükür bu sefer çizik bile yok. Ilk fırsatta bir dongle edinip kumandamı sim e bağlamayı planlıyorum. Emanet kumandayla bi yere kadar [emoji4] TR de dongle satılan bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın zira Çin'den gelmesi epey uzun sürüyor