Bursa'dan selamlar

o_kurtul

Yeni Uye
Herkese merhabalar; :saygilar:
Adım Ömer Kurtul, 33 yaşındayım. Bursa'da yaşıyorum. Sadece model helikopterlerle ilgiliyim :thumbup:
Lama, Trex 500 ve Raptor 30 kullandım . Şu anda elimde Trex 700 N DFC ve DX8 kumandam var. 700 ü satıp ufak bir model almayı düşünüyordum ama Rasim Beyin JR 450 kampanya konusunu görünce dayanamadım. Bende verdim siparişi (31.10.2014) bakalım bi gelsinde ufak model sararsa sadece onu uçururum. Herkese kırımsız uçuşlar.

Bursa'dan selamlar

Hoşgeldiniz Ömer bey, keyifli forumlar...

Forza Team üyeleri;

1- Erhan Yılmaz
2- Mevlüt Yılmaz
3- Tevfik Sıkılı
4- Arda Erkan
5- Murat Kurdoğlu
6- Rasim Öztürk
7- Usame Battal
8- Ömer Kurtul ;)

Bursa'dan selamlar

Hoşgeldiniz Ömer Bey,

Çok fazla ortak yönümüz olduğunu görüyorum. :laugh:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Bursa'dan selamlar

Vay be arkadaş ne FORZA imiş 8 oldu :thumbup: :bravo:

Ömer bey, oldukça eski bir üyemizsiniz ama yeni tanışmak nasip oluyor. :) Aramıza tekrar hosgeldiniz, sizler gibi deneyimli helicileri görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor :D

Bursa'dan selamlar

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hoşgeldiniz Ömer bey, keyifli forumlar...

Forza Team üyeleri;

1- Erhan Yılmaz
2- Mevlüt Yılmaz
3- Tevfik Sıkılı
4- Arda Erkan
5- Murat Kurdoğlu
6- Rasim Öztürk
7- Usame Battal
8- Ömer Kurtul ;)

Teşekkürler Rasim Bey hoşbulduk. Bu arada hayırlı olsun modeliniz gelmiş, kırımsız uçuşlar. Bende geçen Cuma aldım ama daha herhangi bir hareket görünmüyor maalesef :(

Bursa'dan selamlar

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Ömer Bey,

Çok fazla ortak yönümüz olduğunu görüyorum. :laugh:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Teşekkürler Türkey Bey, evet modeller ve kumanda aynı. Ama bu nitro beni canımdan bezdirdi valla :eek: Hele bir kırımı 450 parasına mal olunca :lollol: Birde 5 ay önce arabamı satınca uçuşa gitmek benim için imkansız oldu. O yüzden ufak bir modelde bulunsun bir kenarda.

Bursa'dan selamlar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay be arkadaş ne FORZA imiş 8 oldu :thumbup: :bravo:

Ömer bey, oldukça eski bir üyemizsiniz ama yeni tanışmak nasip oluyor. :) Aramıza tekrar hosgeldiniz, sizler gibi deneyimli helicileri görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor :D

Teşekkürler Mehmet Bey,
Haklısınız birden herkes JR cı oldu. Malum bu fiyata bu kalitede bir model insanı mecburen kaşındırıyor.
İş yoğunluğundan dolayı forumlarda fazla yazamıyorum. Anca bazen göz gezdirebiliyorum. Sağolasın Mesut Akın zaten Bursa'ya gelince bütün ayar işlerini hallediyor :thumbup:
Bu arada kardeşim İzmit'te öğretmenlik yapıyor. Fırsat bulupta gelebilirsem sizlerle yüz yüze tanışmak isterim.

Bursa'dan selamlar

Ömer Kurtul' Alıntı:
Teşekkürler Rasim Bey hoşbulduk. Bu arada hayırlı olsun modeliniz gelmiş, kırımsız uçuşlar. Bende geçen Cuma aldım ama daha herhangi bir hareket görünmüyor maalesef :(

Model geldi, mekanik topladım bile, akşama da ayarını yapıp pazar günü asıl yeri olan gökyüzüne kavuşturmayı planlıyorum :) Kargo işi şansa bindi bu alışverişte... Mevlüt abiye kod verdiler Royal mailde görünüyor, hareket yok. Bana kod bile vermediler, bi anda salı sabah kargonuz geldi dediler. Pazartesi fastlade mail attım, kod gelmedi hayırdır diye... Dün geri dönüş yaptılar (Hello, The tracking number for this order is below, this was collected on the 31st by royal mail, I’m not sure why you’ve not automatically received this , RU694303790GB , Thanks, Andy) şeklinde... Ama ben modeli çoktan almıştım onlar bu maili attığında... Erhan beklemede, Tevfik abinin model dağıtımda. Arda'nın model de geldi, topladı..

Farklı farklı durumlar oluştu ama en geç haftaya hepsi gelmiş olur :)

Ynt: Bursa'dan selamlar

Ömer hocam hoş geldin, bizde kaçak Kestel uçuşlarına davet bekliyoruz haberin ola.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bursa'dan selamlar

Tamam Rafet Mesutun geldiği bir gün hep beraber yaparız kaçak bir Kestel buluşması.
Önce şu araba işini bir halledeyim gerisi kolay :)

Bursa'dan selamlar

Ömer Bey hoşgeldiniz, hayırlı olsun modeliniz.

Bursa'dan selamlar

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Ömer Bey hoşgeldiniz, hayırlı olsun modeliniz.

Hoşbulduk Tevfik Bey teşekkürler, sizin modelde hayırlı olsun.