Bursa'dan Selamlar :)

killersay

Yeni Uye
Herkese merhabalar;
İsmim Erdinç ve Bursa'da yaşamaktayım. Bu hobiye yeni başladım. Daha 3 gün önce bir v911 aldım. 3 günde iyi pilotaj anlamında eline kumanda almamış biri olarak iyi bir ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum.Tabiki sizin formunuzun sayesinde. Heliler hakkındaki gerek videolu gerek yazılı anlatımlarınız gerçekten müthiş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yalnız bir kararsızlığa düşmüş bulunmaktayım. Heliyle devam mı etsem yoksa uçak mı denesem bilemiyorum :) İzlediğim çeşitli videolardan yola çıkarak uçağın daha çekici geldiğini söyleyebilirim. Üstelik öğrendiğim kadarıyla fpv uçaklarda daha rahat yapılıyor. Neyse çok uzatmak istemiyorum, sonuçta bir tanışma yazısı. Hedefim bu hobiye olabildiğince vakit ayırarak ve hakkını vererek yapmaktır. Herkese iyi günler dilerim...

Hoşgeldiniz Erdinç Bey,

Öncelikle yeni hobiniz hayırlı uğurlu olsun, umarız bir ömür keyifle sürdürür tadını çıkarırsınız. :)

Uçak mı heli mi sorusuna bir cevap verebilmek kolay değil. Bu aynı bir arabayla motosikleti karşılaştırmak gibi birşey. İmkanınız ve zamanınız varsa her ikisini de denmenizi öneririm. Yalnız FPV konusunda dikkatli olmanızı ve hafife almamanızı öneririm bence başlangıç için uygun bir seçim değil.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Türker Bey ;
Size özelden mesaj çektim fakat bir uyarı çıktı özel mesaj almadığınıza dair :) Kusura bakmayın formunda acemisi olduğum için :) Sizinle nasıl konuşabiliriz özelden ?

erdinç adıyaman' Alıntı:
Türker Bey ;
Size özelden mesaj çektim fakat bir uyarı çıktı özel mesaj almadığınıza dair :) Kusura bakmayın formunda acemisi olduğum için :) Sizinle nasıl konuşabiliriz özelden ?
Erdinç Bey özel ileti göndermenizden yana bir engel yok. Fakat teknik konuları genellikle herkese faydalı olması sebebiyle forum ortamında konu açarak paylaşıyoruz.

Ama dediğim gibi özel ileti için bir engelleme söz konusu değildir. :saygilar:

yani size yazdığım özel iletiyi görebildiniz mi ?? :yuppi: Eğer gördüyseniz sizden cevap beklemekteyim zira karşı tarafta benden cevap beklemekte :thumbup:

Erdinç bey hoşgeldiniz, sık sık bursaya gelir ve ordaki dostlarımızla toplanıp hepberaber uçarız :) bu cuma bursaya gelicem yine ancak uçuş için vaktim yok , 2 hafta sonra tekrar gelicem bu sefer uçuş planımız var gibi :)

uçak heli kadar zevklidir tercihiniz nedir ona siz karar verin ancak ben her 2 sinide çok sevdiğim için hem uçak hem helikopter uçuruyorum o hafta canım hangisini uçurmak isterse onu uçuruyorum tavsiye edeim :)

Hosgeldiniz Erinç bey %p

Ben de arkadaşlara aynen katılıyorum. Uçak ve helileri 2 farklı zevk ve lezzet olarak değerlendirmek gerekiyor. Mesela biri sütlü tadlı ise, diğeri hamur işi tadlı :laugh: Neticede ikisi de birbirinden tadlı :D Burada esas olan siz hangi tadı daha çok seveceksiniz, buna karar vermek ;)

Bunun için acele etmeyin. Mümkünse Bursa'daki buluşmalara katılarak havayı koklayın derim. Ya da 1 ile başlayın, sonra 2. ile devam da edebilirsiniz.

Genel olarak 2 modelcilik temel farklarını ise zamanında Türker kardeşim şu şekilde özetlemeye çalışmıştı. Henüz bakmadı iseniz, bir göz atın. Belki ilk tercih konusunda size daha iyi fikir verebilir ;)

erdinç bey hoşgeldiniz. heli yada uçak, bu tamamen sizin kararınız. yada daha içi bir şeçenek ikisi birden :thumbup:

Erdinç bey Hoş geldiniz, Keyifli Forumlar...

Ynt: Bursa'dan Selamlar :)

Erdinc bey kayiplarda :D :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi