Bursa dan ali merhaba

Ali Yalçın

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Uzun zamandir uyeyim genelde baska forumda takiliyordun ama orasi iyice oyuncakci forumu oldu teknik bumde sabit konulara bakiyorum hep 6 kall ile ilgili acilan konulara bakiyordum saka gibi hic 6 kanalli konusu yok :lollol:
Neyse dedigim gibi bursadan katiliyorum ben bu hobiye kipada satilan 3 kanallilarla basladim sonra v911 sonra v922 simdi 450 lilik bi helim var. Ve hafif sekilde 3d yapiyorum. Su an en buyuk derdim hep yanliz ucmam. esim sag olsun cok destek verir ben ucarken benden cok hecanlanir butun ucuslarimi videoya alir evde beraber tv ye takar izleriz :rolleyes: etrafimda toplanip gidebilecegim helici arkadasim yok malesef bursada bu ise hevesli pek insan yok galiba hic bursa bulusmasi gormedim. :(
Benden bu kadar hepinize hayirli forumlar kirimsiz gunler.

Bursa dan ali merhaba

Ali aramıza hoşgeldin diyelim Sertaç bey var Bursa da benim bildiğim.
Bir yerden başlamak lazım yakında buluşma konuları açılır gibi geliyor bana.[emoji106]

Bursa dan ali merhaba

bursadaki herkes mini quada geçti birtek ben helikopter uçuruyorum sertaç diye birini hiç duymadım ama tek başına uçuyor sanırım oda

Bursa dan ali merhaba

Aramıza hoşgeldin Ali :) Bazen insanların ilgileri başka konulara kayabiliyor. Benim de bildiğim kadarı ile "Rafet odabaş" kardeşimiz hala Heli ile ilgilenmeye devam ediyor.

Yaz tatilleri bitsin, bence güzel bir buluşma organize edebilirsiniz ;)

Bursa dan ali merhaba

Ali hoş geldin, yalnızlık zor, İzmir ekibi olarak baya kalabalık görünüyoruz aslında forumda dikkat edersen ama aslında herkes yalnızlık çekiyor, 3 yıldır modelim var hiç uçmadı ben uçurmadım, siz gene bay yol kat etmişsiniz. :laugh: :thumbup:

Bursa dan ali merhaba

Aramıza hoş geldin ali.
6 ay öncesini kadar kaan varol, cem yolcubal, Bahadır cengiz, ömer kurtul ve zatalim uçuşlar yapmaktaydık. İş düzenlerimizden dolayı ve yunuseli havaalanına giriş hakkı eldeetmemizden dolayı uçak, miniquad ve multirotorlarında filoya girmesiyle hayatımız birazdaha renklendi.6 ayı aşkın süredir miniquad ve uçak fpv ile ilğileniyoruz. Cem YOLCUBAL kardeşimiz ısrarla helikopter uçmaya devam ediyor :laugh:
Tilkinin dönüp doloşacağı yer yine kürkçü dükkanı. Diger modellerden hevesimizi aldıkdan sonra bizi yine HELİKOPTER paklar.
HELİKOPTER HAYAT ARKADAŞI, DİĞER MODELLER METRESTİR.. :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bursa dan ali merhaba

Sertac beyle celalettin abi sayesinde tanistim oda yeni yeni hover yapiyormus ayrica m.kemal pasadaymis bana epey uzakta yani.
Bursadan arkadaslarin olmasi guzel qad falan farketmez onemli olan modelci arkadaslarla bir arada olmak kim neyi istiyorsa onu ucursun :saygilar:
Olaki bulusma olursa benide haberdar etmeyi unutmayin :saygilar:
Bu arada yunuseli hava alani bana baya yakin oraya girmek icin sertifika almak gerekiyormus ama nasil alinacagini bilmiyorum.

Ynt: Bursa dan ali merhaba

ali yanlız' Alıntı:
Bu arada yunuseli hava alani bana baya yakin oraya girmek icin sertifika almak gerekiyormus ama nasil alinacagini bilmiyorum.

THK dan model uçak rc başlangıç sertifikası almak ve bursa model uçak klübüne üye olmak gerekiyor. Thk sitesinden sertifika tarihlerini bak ve thk heykel şubesinden başvurunu yap. Başvurunu biran önce yap, kontenjan çok hızlı doluyor. Karacabeydende mustafa Menteş var aynı zamanda...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bursa dan ali merhaba

Bilgi icin tskler bu arada bugun ufak bi kirim yasadim tam ters takla atttim heli duz pozizyone gectigi srada motor sustu.
Motor sustugu icin yumusak indi sadece pal kirimiyla atlattik.
Yerde heliyi tekrar pile taktimtigimda calisiyordu ne oldugunu anlamadik.
Evde palleri soktum idle up actim tak heli tekrar sustu baktim esc calismiyor.
Esc yandi derken pilin kafasina baski yaptigimda esc tekrar calisti.
Anladimki pilde temazssizlik var. Actim pili lehim catlamasi vardi lehimini yeniledim ins bidaha olmaz ya valla ucuz yirttik bide balik tutmaya gitmistim golun ustunde ucuyordum tam kiyiya dustuk ucuz atlattik valla :laugh:

Bursa dan ali merhaba

Buyuk gecmis olsun Ali. Allah korumuş resmen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bursa dan ali merhaba

Sagol abi dun fitsat bulamadim ucus srasinda video cekiyordum dusus videosunu yukleyecem birazdan baska konu acacam.

Bursa dan ali merhaba

Ali hosgeldin diyeyim tekrar 80-90 km mesafe var aramizda ama cokta uzak sayilmaz belli donemlerde birlikte ucabiliriz dun telde soyledigim gibi ufak bir dusus yasadim 40-50 cm yukaridan kirim sayilmaz pek kirim lafini agzima almak istemiyorum artik ama flaybar cubugunda hafif yamulma var ve ana disli siyirmis 1-2 yila kalmaz onaririm ardindan bulusur ucariz :D

Bursa dan ali merhaba

teşekkürler
olur abi bi bursa ekibi olusturalım ya :bravo:
:RCKolik: :halay:
şu celalettin abideki 500 lük model için anlaşırsak tam süper olacak onunla gelirim buluşmalara :D