Bu nasıl olabilir ?

Mordo Ortaşı

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu nasıl olabilir ?

Ptt'nin saçmalıkları abi takmamak lazım :D Gelir zaten yarın öbür gün.

Bu nasıl olabilir ?

Sorun hakkında bilgim olmamakla birlikte bendeki durum :D

Bu nasıl olabilir ?

Mordo Ortasi' Alıntı:

Abi oranın saatine göre o saatte. Saatler orada daha ileri yaa. Senin bakma saatinle örtüşmesi ise tamamen tesadüf. Yoksa arkasında birileri mi var :laugh:

Bu nasıl olabilir ?

Son kargo maceram:

İki hafta önce X3 havada gaz kesince sert bir inişle skidi kırdım. Kocaeli'ye yetiştirmek istediğimden acilen sipariş verdim. Fastlad'de stokta olmadığından, başka bir İngiliz sitesi align trex co uk tan aldım, £8 bastırdım kargoya. Sağ olsunlar o gün çıkardılar. Ertesi gün baktım ki benim kargo İsveç'e doğru uçuyor. Mail attım, neden böyle oldu diye. Raj (efendi çocuk) dedi ki, bir yanlışlık yok, zaten dün çıkan kargolar arasında İsveç'e giden sadece seninki diye cevap verdi :D Dedim ki güzel kardeşim, ben medeniyet beşiği Anadolu'nun ortasında bir bozkırda yaşayan biriyim, benim kargomu neden kuzey kutbuna gönderdiniz? Raj ilk şoku atlattıktan sonra ben ilgilenicem konuyla dedi. O arada benim skid Stokholm'de dağıtıma çıktı :D Sonra geri havaalanına döndü, bindi uçağa, Türkiye'ye geldi. Gelmişken önce bi Balıkesir'e uğrayım dedi :D Balıkesir'in kızları güzel olur derler. Oraları da biraz gezdikten sonra pazar günü Eskişehir'e geldi, kaydını kuydunu yaptırdı, şimdi dinleniyor. İki gündür yorgunluk atıyor, daha dağıtıma çıkmaya niyeti yok :D Kolay değil, iyi yol yaptı. Diyorum ki bi de umreye gidip gelseydi, en azından X3 bi daha kırım falan görmezdi...

Bu nasıl olabilir ?

Emre Kaman' Alıntı:
.......... şimdi dinleniyor. İki gündür yorgunluk atıyor, daha dağıtıma çıkmaya niyeti yok :D Kolay değil, iyi yol yaptı. Diyorum ki bi de umreye gidip gelseydi, en azından X3 bi daha kırım falan görmezdi...
Emre sabaha sabah iyi güldürdün beni, Allah da seni güldürsün inşallah :lol: :lollol:

Bu nasıl olabilir ?

Ben paketlerimiz ulaşmadığında değil de ulaştığında şaşırıyorum. Gelmeleri bir mucize aslında! :D

Bu nasıl olabilir ?

Bugün yine ptt ile konuştuktan sonra ben (temsili)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu nasıl olabilir ?

;D ;D ;D

Bana gelen kargolar aynı gün dağıtıma çıkıyor :p