bu işe başlamaya karar verdim .....

tolga33

Uye
İyi günler abilerim ve arkadaşlarım ben bu işe bi anda merak saldım vu onlarca video izledim v922 model bi helikopter şiparişi verdim banggood dan 15 20 günden aşağı gelmiyo galiba ben bunla başlayıp zamanla daha büyük modellere geçmeyi düsünüyrum. en basta ben nasıl similatör çalışacağım bu modelle ? 2 3 tane isim gecıyor ama nerden temin edeceğim pek bi şey anlamadım yazıyor ama 4 5 günde heli ile ilgili bı sürü video ve yazılar okudm galiba kafam karstı bi yardımcı olursanız sevinirim tesekkür ederimm :) :) :) :) :) :RCKolik: :new:

Foruma hoşgeldiniz. Ben de sizin gibi V922 ile başlamıştım. İyi bir tercih başlangıç için.

Simülatöre gelince linkte simülatörleri nereden indireceğinin bilgisi mevcut. Ben Phoenix öneririm. Tabi bir de simülatör kumandası almanızı öneririm. Gerçi V922 nin de kumandası simülatörde kullanılabilir ama onun için de USB Dongle gerek. Ben yine de simülatör kumandası öneririm.

Hoşgeldiniz Tolga Bey,

Öncelikle yeni hobiniz hayırlı olsun. :) Söylediğiniz gibi öncelikle bir simulatör edinmenizi tavsiye ederim.

İhtiyaç duyacağınız tüm bilgiler forumumuzda mevcut.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hosgeldiniz Tolga Bey %p Gerçi Cahit kardeşimiz gerekli linki vermiş ama diğer bilgiler için ICERIK kısmını kullanabilirsiniz :RCKolik:

Cevablarınız için cok teşekkür ederim öncelikle programı indırerecem ve sonra usb dongle dedımız i nerdn bulabılırım.v922 bın kendı kumandası ile çalışsam olmaz mı.ve siz bu işden anlıyorsunuz ve çeşitli. İllerde arkadaslarınız var ben şu an Çankırı ilindr görev yapıyorum burda tanıdığınız bı abimiz var mı varsa onunla iletişim kurmamı sağlarsanız cok ıyı olur. Hani her sey burda yazsa da bıde bır konuşup sormak istedıgım çıplak gözle görmek istedıgım bı çok şey var teşekkürler.

Tolga Babaoğlu' Alıntı:
Cevablarınız için cok teşekkür ederim öncelikle programı indırerecem ve sonra usb dongle dedımız i nerdn bulabılırım.v922 bın kendı kumandası ile çalışsam olmaz mı.ve siz bu işden anlıyorsunuz ve çeşitli. İllerde arkadaslarınız var ben şu an Çankırı ilindr görev yapıyorum burda tanıdığınız bı abimiz var mı varsa onunla iletişim kurmamı sağlarsanız cok ıyı olur. Hani her sey burda yazsa da bıde bır konuşup sormak istedıgım çıplak gözle görmek istedıgım bı çok şey var teşekkürler.
Tolga Bey, muhtemelen cepten yazıyorsunuz ama daha kolay anlaşılabilmek için yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilir misiz rica etsem ;)

Gelelim sorularınıza:

Simulator kumandası olarak 2 alternatif var.
a- Özel simulator amaçlı kullanım için üretilmiş USB sim kumandası almak
b- İster V922 isterse daha profesyonel kumandanızı simde kullanmak istiyorsanız mutlaja DONGLE almanız gerekiyor. Bu dongle 2 çeşit

Bunları yurtiçinden 2.el olarak alabileceğiniz gibi yurtdışından da temin edebiliriz. Her türlü detayı aşağıdaki konuda anlatmıştık :)

Çankırı'lı üyelerimiz var. Bunu Üye listesinden şehir bazında aratabilirsiniz. Eğer hala aktifler ise de zaten mesajına cevap vereceklerdir.

Hoş geldiniz Tolga Bey :saygilar:

Motorsikletiniz güzelmiş. Bir ara bende merak salıp almıştım bir tane, ama sonra bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. Aslında hala meraklıyımda, o merak bitmiyor yani. Umarım ileride tekrardan başlıycam. Ekipmanlarım hali hazırda bekliyor :thumbup:

k.bakmayın evet cebden yazıyorum.motosiklet içinde tesekkur ederım konusu degıl ama yarış motosıkletı sınıfı cok baska ve zor bı sınıf.yardımlarınız için cok tesekkur ederım.İnşallah Çankırıdaki arkadaşları bulurum :) :RCKolik: