Arkadaşlar yeni bir video serisi ile karşınızdayız.
Brain/Ikon ünitelerimizin, hem eski, hem yeni versiyonlarının dahili governorunu kullanmak üzerine hazırlayacağımız bu seride, şimdilik Castle, Scorpion ve Hobbywing escler için olan ayarları anlatmaya çalışacağız. Videolar tamamlandıkça konumuzun faydalı bir kaynağa dönüşmesini umut ediyoruz. Aşağıdaki videoda ünite governoru ile ilgili "Soft Start, Auto Rotation Bail Out" gibi birkaç önemli noktaya değinmeye çalıştım. Devam videolarında escler ile ilgili ayarlara değineceğiz.
Ünite Governor Ayar Serisi
Ünite Governoru Nedir? Esc Governoru ile Farkları
Unite Governor devreye almadan önce Pinyon kontrollü nasıl yapılır ?
Brain / Ikon Governoru Ayarlama - Giriş (Soft Start, Auto Rotation Bail Out) Bu konudasınız
IKoN Ünite Nitro Governor Ayarları
Brain Governor Ayarlama - Hobbywing Esc
Brain Governor Ayarlama - Scorpion Esc
Brain Governor Ayarlama - Castle Esc
Arkadaşlar giriş videomuzda şöyle bir bahsedip geçmiş olduğum "Governor Engage" durumu, yani governorun devreye girmesi ile ilgili bir ek video hazırladım, keyifli seyirler
Brain/Ikon ünitelerimizin, hem eski, hem yeni versiyonlarının dahili governorunu kullanmak üzerine hazırlayacağımız bu seride, şimdilik Castle, Scorpion ve Hobbywing escler için olan ayarları anlatmaya çalışacağız. Videolar tamamlandıkça konumuzun faydalı bir kaynağa dönüşmesini umut ediyoruz. Aşağıdaki videoda ünite governoru ile ilgili "Soft Start, Auto Rotation Bail Out" gibi birkaç önemli noktaya değinmeye çalıştım. Devam videolarında escler ile ilgili ayarlara değineceğiz.
Ünite Governor Ayar Serisi
Ünite Governoru Nedir? Esc Governoru ile Farkları
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Unite Governor devreye almadan önce Pinyon kontrollü nasıl yapılır ?
Brain / Ikon Governoru Ayarlama - Giriş (Soft Start, Auto Rotation Bail Out) Bu konudasınız
IKoN Ünite Nitro Governor Ayarları
Brain Governor Ayarlama - Hobbywing Esc
Brain Governor Ayarlama - Scorpion Esc
Brain Governor Ayarlama - Castle Esc
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Arkadaşlar giriş videomuzda şöyle bir bahsedip geçmiş olduğum "Governor Engage" durumu, yani governorun devreye girmesi ile ilgili bir ek video hazırladım, keyifli seyirler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol