Bodrum'dan merhaba

hilmiesim

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Ben Hilmi ESİM, eski bir tekne ustasıyım ve değişik işlerden sonra emekli oldum. Evde oturmaktan canım sıkıldı. denize girmekten nefret ederim. Zamanında çok girdim. Bari yüzen bir şeyler yapayım dedim. Bunun için en uygunu RC bir tekne. Bir tane kontraplaktan kabuk yaptım. Şimdi polyester kalıpla yüzen bir şeyler çıkarmakta sıra. Tabii yüzmesi için motor lazım. Ben biraz eski kafalıyım RS 775 üzerine çalışıyorum. Diğer motorlar emekli maaşıma dokunuyor da. Bir şeyler yapmaya çalışacağım. Kabuk hazır olsun resim yüklemeye çalışacağım. 1,10m
2 motorlu mu olsun? tek motor yeter mi? planya kesim tekne için hangisi yeterli? menzili ne kadar olmalı? Benim için en az 500m olmalı. fikirlerinizi, eleştrilerinizi bekliyorum.

Adınız / Soyadınız
Hilmi ESİM
Nereden Katılıyorsunuz
bodrum
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
yok
Merhaba Hilmi bey, foruma hoş geldiniz. Forum üyelerinin çoğu daha çok uçan araçlarla ilgilense de tekne ile ilgilenen üyeler de var. Benim de daha çok uçaklar ilgi alanıma girmekte. Lakin, uçuş alanı sıkıntısı ve ortak noktası RC olmak nedeniyle, sizinle oralarda bir karşılaşmak isterim. RC tekne izlemesi de keyifli olmalı diye düşünüyorum.

Merhaba Hilmi bey, foruma hoş geldiniz. Forum üyelerinin çoğu daha çok uçan araçlarla ilgilense de tekne ile ilgilenen üyeler de var. Benim de daha çok uçaklar ilgi alanıma girmekte. Lakin, uçuş alanı sıkıntısı ve ortak noktası RC olmak nedeniyle, sizinle oralarda bir karşılaşmak isterim. RC tekne izlemesi de keyifli olmalı diye düşünüyorum.
rc deyince hepsi/ herkes uçan kuşun peşinde. 7-8 yıl önce 4 pervaneli uçurdum buralarda. ama tanrı kullanmasını istemediği yetenekleri, kullarına vermezmiş. bana uygun değil uçmak. benim gözüm denizde. bizim buralarda bir laf vardır. "deniz suyu g*tüne bir değdi mi, vazgeçemezsin. zaten deniz kenarındayım. neden göz zevkim denizde mutlu olmasın? değil mi? uçmak için burada da alan çok sınırlı ama yüzmek- yüzdürmek için nerdeyse her yer müsait. hem sadece yüzmesini de istemiyorum. ileride balık filan da tutsun değil mi? ama acelem yok yavaş yavaş, bildiğiniz üzere emekli maaşıyla koşulmuyor. umarım yüzerken bir kaç video paylaşmak nasip olur

• Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan