BNF VE RTF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkalone

herleze iyi günler
merhaba rc kolik ailesi ben 14 yaşıdayım ve rc helikopter almaya karar verdim daha önce 3 kere deneyimim oldu fakat bunlar 3 kanallı idi fakat şimdi 4 yada yine 3 kanllı rc almayı düşünyorum şu 3 moden birini alacağım linkleri aşşağıda

3. model wl toy v911 pro v2 LİNKE GİRİĞMİZ ZAMN Kocaman BNF yazıyor ve bnf nedir ve ayrıca 5 x 200 mah batarya diyor yani bunların 1 ile 10 dk uçabiliyoruz dimi ayrıca 1 tanesi bitikten sonra diğerini takrsak uçuşa devam edebilrmyz ve neden verğim linkte v911 den daha ucuz bana bu 3 heliden hangisini hem ev hem dış ortam için tavsiye edersiniz ayrıca BNF VE TRF NİN ARASINDAKİ FARK NEDİR siz olsanız hangi helikopteri alrıdınız hepinze teşekkür ediyorum iyi günler he bu arada form da yeniyim konuyu yanlış yere açış olabilrim kusura bakmayın abiler bide büraz uzun oldu üşenmessiniz inş [ :saygilar:

BNF VE RTF

Semih, konunun yeri, konunun kendisi, senin foruma giriş şeklin, hepsi yanlış :) Normalde böyle konuları hiçbir şey demeden siliyorum. Ancak yaşın çok genç, eğer helikopterler ilgini çekiyorsa, okuyup, araştırıp, öğrenerek çok güzel seviyelere gelebilirsin. Sana en önemli tavsiyem 3-4 kanal oyuncaklarla uğraşma. İkinci tavsiyem ise foruma kayıt olduğunda gelen özel mesajı baştan sona oku. Orada bulacağın konular başlangıç aşamasında aklına gelen ve henüz gelmeyen her sorunun cevabını içeriyor.

Konuyu kilitliyorum, uzamasının gereği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...