bnf alacağım ama kumadndam uyar mı?

coestar

Yeni Uye
merhaba arkadaşlar biliyorum v911 kullanıcısı çok az ama yinede sormak istedim.

v911 turuncu kullanıyordum. versiyon 2 vardem marka. kuyruk pervanesi ve 1 adet servosu bozuldukdan sonra tek bnf almaya karar verdim.

bu linkdekini alacağım.

elimdeki kumanda bu helikopteri çalıştırırmı?

normalde bu soru aklıma bile gelmezdi ama arkadaşımın v911 ini kendi kumandamla çalıştıramıyorum. Benim pallerimin üzerinde A1 yazıyor, onun pallerinin üzerinde B1 yazıyor bununla bi alakası var mı?

beni bu bind hakkında biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Ahmetciğim , bu konudaki hassasiyetimizi bilmene rağmen konuyu açmışsın.Bunu bir tepki olarak yorumlamamanı rica ediyorum lakin,sonuç değişmiyor.Arama motorlarında indeksleniyoruz ve korktuğumuz durum oluşuyor.
Eğer arkadaşının da modeli aynıysa , o kumandasını kapatsın.Sen bind yap , buna rağmen çalışmıyorsa , alacağın BNF için net bir şey söyleyemeyiz.Belki olur , belki olmayabilirde...Konunun da , sen okuduktan sonra adminimiz tarafından silinmesini rica ediyorum.........Herkese anlayış gösterdiği için teşekkür ediyorum....

tam olarak demek istediğinizi anlayamadım? Benim sorum sadece bind de problem olur mu olmaz mı bu hobide çok yeniyim bilgi toplamaya çalışıyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım mağlesef :'(

Ben de nasıl anlatamadığım anlamadım Ahmet :D
Neyi anlamadın ? , şöyle tek tek anlatayım o zaman.Eğer arkadaşının kumandası açıksa , o helikopter aynı anda 2 kumanda ile bind olmaz.Kendi kumandası mutlaka kapalı olacak.Sen kumandanı açacaksın , sonra helinin pilini takıp bekleyeceksin.Bind olmuyorsa , alacağın BNF ile bind olur diye bir garanti veremem.Elindeki marka ne ise , o markanın aynısından BNF alman gerekir.

tamam şimdi anladım teşekkürler :D

bilgi için saolun inaanın kumandayı kapatıp kapatmadığımı hatırlamıyorum. :)

tekrar denerim saolun