Daha bugün Türker kardeşimle modelciliğin geleceği üzerine kısa bir konuşmamız olmuştu. Gün geçtikçe artan dolar kuru, yeni gelen gümrük vergisi, Rc modellere olan ilginin tüm dünyada azalması ve buna bağlı model seçeneklerin azalması......
Her ikimizde özellikle Türkiye şartlarında heliciliğe devam edebilmek için en mantıklı seçeneğin model küçültmek olduğu konusunda hem fikir olduk Ama gel gelelim ne yazık ki tüm modellerde olduğu gibi MİCRO HELİ sektöründe de çok ciddi daralma söz konusu
Microkolik olarak gerek benim gerekse Türker kardeşim elinden şu ana kadar epey bir micro model geçti. Test edip kullandığımız en iyi micro modeller “BLADE mCP X BL” ve “Blade 180 CFX” idi.
Özellikle “Blade 180 CFX” hem güç hem de performans olarak kesinlikle Harika bir modelci ve 700 sınıfı abilerinin yaptığı her şeyi yapabiliyordu.
Gel gelelim ne yazık ki BLADE Firması “mCPx Brushless” tamamen kaldırdı “180 CFX” ise anlamsız şekilde 3 palli hale getirdi
Yani kısaca micro model düşünsünler için piyasada uygun model kalmamıştı..... (LYNX ürünlerini saymazsak) diye düşünürken az önce BLADE şu yeni modelini fark ettim
Fusion 180
Yeni modelimiz aslında eski 180 CFX modernize edilmiş hali Anlaşılam o ki BLADE Firması hali hazırda üretmekte olduğu tüm modelleri yeni bir isim altında toplamayı uygun görmüş.
Ürün linki :
Fiyat : $250
Eski model ile temel olarak aynı olsa da bazı küçük revizyonlara uğramış.
1- Daha canlı Canopy (Şahsen tipini hiç beğenmedim )
2- 4s Lipo desteği
3- Kuyruk kayış aktarımı
4- Karbon iniş takımı (kesinlikle gereksiz )
5- AS3X destekli yeni alıcı (keşke kurtarma özelliği de olsaydı)
6- Kuyruk servosu yer değişimi
7- Metal dişli servolar
Kısaca yeni modelimiz bu şekilde. En azından alınabilecek yeni bir micro modeli yeniden piyasada görmek oldukça sevindirici
Her ikimizde özellikle Türkiye şartlarında heliciliğe devam edebilmek için en mantıklı seçeneğin model küçültmek olduğu konusunda hem fikir olduk Ama gel gelelim ne yazık ki tüm modellerde olduğu gibi MİCRO HELİ sektöründe de çok ciddi daralma söz konusu
Microkolik olarak gerek benim gerekse Türker kardeşim elinden şu ana kadar epey bir micro model geçti. Test edip kullandığımız en iyi micro modeller “BLADE mCP X BL” ve “Blade 180 CFX” idi.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Özellikle “Blade 180 CFX” hem güç hem de performans olarak kesinlikle Harika bir modelci ve 700 sınıfı abilerinin yaptığı her şeyi yapabiliyordu.
Gel gelelim ne yazık ki BLADE Firması “mCPx Brushless” tamamen kaldırdı “180 CFX” ise anlamsız şekilde 3 palli hale getirdi
Yani kısaca micro model düşünsünler için piyasada uygun model kalmamıştı..... (LYNX ürünlerini saymazsak) diye düşünürken az önce BLADE şu yeni modelini fark ettim
Fusion 180
Yeni modelimiz aslında eski 180 CFX modernize edilmiş hali Anlaşılam o ki BLADE Firması hali hazırda üretmekte olduğu tüm modelleri yeni bir isim altında toplamayı uygun görmüş.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün linki :
Fiyat : $250
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Eski model ile temel olarak aynı olsa da bazı küçük revizyonlara uğramış.
1- Daha canlı Canopy (Şahsen tipini hiç beğenmedim )
2- 4s Lipo desteği
3- Kuyruk kayış aktarımı
4- Karbon iniş takımı (kesinlikle gereksiz )
5- AS3X destekli yeni alıcı (keşke kurtarma özelliği de olsaydı)
6- Kuyruk servosu yer değişimi
7- Metal dişli servolar
Kısaca yeni modelimiz bu şekilde. En azından alınabilecek yeni bir micro modeli yeniden piyasada görmek oldukça sevindirici
Son düzenleme: