biraz tebessüm

junkersju

Çalışkan Uye
selamlar

on gün bekleyiş sonrası kargom geldi,ben evde değildim hanım teslim almış. ilginç olan kısmı-- hizmetcisine--

• Expand
• Translate | Aim Language:Not Translated
• Group
• Copy
• Re Track Error
Results: Not Found(0) / Transporting(1) / Pick Up(0) / Delivered(0)

Number Origin Destination Events Status Operate
RD271576896CN
View Official Data
China
Normal Tracking Turkey(Modify)
Normal Tracking 2014-07-03 14:34, Aynı Konutta Yakınına/_Hizmetçisine Teslim(Delivered to the relative/housekeeper at the same house) 0 - ÇORUM SUNGURLU Transporting
(10 Days) DetailsCopy

umarım hanım espri ile karşılar ;D ;D :rolleyes:

biraz tebessüm

Ümit Bey ne yapın edin Hanım'ın bundan haberdar olmamasını sağlayın bence. Yoksa bu hobiye uzunca bir süre ara vermek durumunda kalabilirsiniz bence. :lollol: :lol:

biraz tebessüm

türker bey selamlar

bu tür küçük ayrıntılar ilginç ve espiri olmaya müsait,umarım hanım beni Mr.Oklava ile tanışdırmaya niyetlenmez ;Dz

türker bey yozgat funfly buluşması benim için kısa oldu rahatsızlığımdan dolayı ,sizin değerli bilgi ve tecrübelerinizden daha fazla yararlanmak isterdim, özellikle değerli mehmet bey ve modelci arkadaşlarla buluşma ve sohbet edebilmek benim için ayrıcalık oldu

umarım bir vesile ile rckolik camiası tekrar buluşur ortak coğrafi noktada
bu arada unutmadım, yakın zamanda sizden tavsiye ve bilgi takviyesi ile e-sky belt cp yi uçuşa hazır hala getirme düşüncelerim hala sürüyor .cessna yı toplama işim bittikden sonra
herkese hayırlı iftarlar

biraz tebessüm

Ümit Piriştina' Alıntı:
türker bey selamlar

bu tür küçük ayrıntılar ilginç ve espiri olmaya müsait,umarım hanım beni Mr.Oklava ile tanışdırmaya niyetlenmez ;Dz

türker bey yozgat funfly buluşması benim için kısa oldu rahatsızlığımdan dolayı ,sizin değerli bilgi ve tecrübelerinizden daha fazla yararlanmak isterdim, özellikle değerli mehmet bey ve modelci arkadaşlarla buluşma ve sohbet edebilmek benim için ayrıcalık oldu

umarım bir vesile ile rckolik camiası tekrar buluşur ortak coğrafi noktada
bu arada unutmadım, yakın zamanda sizden tavsiye ve bilgi takviyesi ile e-sky belt cp yi uçuşa hazır hala getirme düşüncelerim hala sürüyor .cessna yı toplama işim bittikden sonra
herkese hayırlı iftarlar

Ümit Bey Yozgat'ta sizi de görmekte bizim için çok keyifliydi. Bizde rckolik ailesi herhangi bir coğrafyada tekrar buluşmayı çok isteriz. :RCKolik:

Belt CP'yi de inşallah semaya ulaşırırız. :saygilar:

biraz tebessüm

Ümit Piriştina' Alıntı:
...

umarım bir vesile ile rckolik camiası tekrar buluşur ortak coğrafi noktada.......
O ayrıcalık ve zevk bizim için de geçerli Ümit Bey :thumbup: Aynen dediğiniz gibi inşallah genel organizasyonlar harici, inşallah becerebilirsek forum olarak da yapacağımız özel organizasyonlar da hep beraber yine görüşme ve muhabbet etme imkanımız olur. ;)